- 28 Mart 2019
- 391
- 193
- 18
- Konu Sahibi Melina ilkim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çizgi var gibi bir test daha yap istersen sabaMerhaba kızlar adet günüm bugün bakarmısınız testim pozitif mi.?
Ayy evet canım 2. Çizgi var hayırlı olsun kan testi yaptır hemenMerhaba kızlar adet günüm bugün bakarmısınız testim pozitif mi.?
Silik bi çizgi varMerhaba kızlar adet günüm bugün bakarmısınız testim pozitif mi.?
Güzel haberler alırsın inşallahramazan bayramında kimyasal gebelik geçirdim sonra kürtaj yaptılar temmuz sonunda. Bugün olmam lazımdı böyle çıktı. Çok teşekkür ederim pzt günü kan vereyim bir kaç gün daha geçmiş olur hem![]()
İnşallaaahh dua edin bu kez olsunGüzel haberler alırsın inşallah![]()
Allah gönlünde ki duanu hayırlısı ise kabul etsin canım.İnşallaaahh dua edin bu kez olsun![]()
Aminnnnn ne güzel dua çok teşekkür ederimAllah gönlünde ki duanu hayırlısı ise kabul etsin canım.
Aminnn inşallah canım darısı başına çok dua edecem sözHayirli olsun bence var darisi basimiza saglikla gelsin
Kuzum sen naptınHayirli olsun bence var darisi basimiza saglikla gelsin
Pozitif gibi gözüküyorMerhaba kızlar adet günüm bugün bakarmısınız testim pozitif mi.?
Merhaba kızlar adet günüm bugün bakarmısınız testim pozitif mi.?