Testim pozitiffff

Bu arada yaşadığım belirtiler hakkında bilgilendirme yapayım merak edenler çıkar muhakkak. Tam yumurlama günü ve öncesini değerlendirdik. 1 hafta sonra bel ve sırt ağrılarım oldu normalde hiç olmaz. Beyaz akıntım oldu. Hafif baş ağrısı, ara ara giren kasık ağrısı ve batması yaşadım. Zaten hissetmiştim olduğunu. Reglye 8-9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgim çıktı şükür. Emin olmak için reglye 6 gün kala yani bugün tekrarladım. Çizgi üstteki gibi.

Bir de göğüs uçlarım acıyordu hala göğüs hassasiyetim çok fazlaa

Hayırlı olsun canım bende yeni öğrendim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla gelsin banada dua et

Süt beyaz akıntı mıydı akıntın ?

Karnında şişkinlik ve sertlik var mı sağlıkla gelsin bu arada

Merhaba yumurtlama ve öncesni değerlendirdik derken ne sıklıkla değerlendirdiniz bir de iki adet arası tüm zamanı değil dimi sadece ovülasyon dönemini?

Merhaba yumurtlama ve öncesni değerlendirdik derken ne sıklıkla değerlendirdiniz bir de iki adet arası tüm zamanı değil dimi sadece ovülasyon dönemini?
Ya biz bir türlü yumurtlama dönemine denk getiremiyorduk 5 aydır. Maşallah ki bir defa tam yumurtlama dönemine denk getirdik. Hem yumurtlama günü hem de 1 önceki günü ilişki yaşadık. Hamile kaldımmmm. Yumurtlama günü 1 defa yumurtlamadan 1gün önce 2-3 defa ilişki oldu

şişlik var bayağı hem de. amiin inşallah
Ya bu şişliği biraz daha detaylandırabilir misiniz? Ben 5 gündür davul gibi hissediyorum kendimi. Kasıklarımda kramp da var. Son iki gündür göğüs hassasiyeti hafif mide yanması ve bel ağrıları eklendi. Regl günüme daha çok var emin olamıyorum hiçbir şeyden hasta mı oldum diye korkmaya bile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…