- 24 Kasım 2021
- 54
- -29
- 1
- 26
- Konu Sahibi meldaaltuns
Yaa zaten silik çizgi vardı bugün yine tekrarladım bebişim yolda geliyoor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de göğüs uçlarım acıyordu hala göğüs hassasiyetim çok fazlaaBu arada yaşadığım belirtiler hakkında bilgilendirme yapayım merak edenler çıkar muhakkak. Tam yumurlama günü ve öncesini değerlendirdik. 1 hafta sonra bel ve sırt ağrılarım oldu normalde hiç olmaz. Beyaz akıntım oldu. Hafif baş ağrısı, ara ara giren kasık ağrısı ve batması yaşadım. Zaten hissetmiştim olduğunu. Reglye 8-9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgim çıktı şükür. Emin olmak için reglye 6 gün kala yani bugün tekrarladım. Çizgi üstteki gibi.![]()
Tebrikler canım dun de baya belliydi zatenEki Görüntüle 2992047
Yaa zaten silik çizgi vardı bugün yine tekrarladım bebişim yolda geliyoorRegl günüm geçsin kan testine de gidicem. 1 hafta sonra değer yükselsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Hayırlı olsun canım bende yeni öğrendimEki Görüntüle 2992047
Yaa zaten silik çizgi vardı bugün yine tekrarladım bebişim yolda geliyoorRegl günüm geçsin kan testine de gidicem. 1 hafta sonra değer yükselsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Amiin inşallah size de hayırlı olsunnHayırlı olsun canım bende yeni öğrendimAllah bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla gelsin banada dua et
Eveet çok teşekkür ederimmTebrikler canım dun de baya belliydi zaten
Eveett predictor silik çıkıp yanılanlar olmuş o yüzden soru işaretleri vardı aklımda ama sanırım onlarınki kuruma çizgisiiHayırlı olsun canım. Rahat ol demiştim sana![]()
Süt beyaz akıntı mıydı akıntın ?Bu arada yaşadığım belirtiler hakkında bilgilendirme yapayım merak edenler çıkar muhakkak. Tam yumurlama günü ve öncesini değerlendirdik. 1 hafta sonra bel ve sırt ağrılarım oldu normalde hiç olmaz. Beyaz akıntım oldu. Hafif baş ağrısı, ara ara giren kasık ağrısı ve batması yaşadım. Zaten hissetmiştim olduğunu. Reglye 8-9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgim çıktı şükür. Emin olmak için reglye 6 gün kala yani bugün tekrarladım. Çizgi üstteki gibi.![]()
Karnında şişkinlik ve sertlik var mı sağlıkla gelsin bu aradaBu arada yaşadığım belirtiler hakkında bilgilendirme yapayım merak edenler çıkar muhakkak. Tam yumurlama günü ve öncesini değerlendirdik. 1 hafta sonra bel ve sırt ağrılarım oldu normalde hiç olmaz. Beyaz akıntım oldu. Hafif baş ağrısı, ara ara giren kasık ağrısı ve batması yaşadım. Zaten hissetmiştim olduğunu. Reglye 8-9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgim çıktı şükür. Emin olmak için reglye 6 gün kala yani bugün tekrarladım. Çizgi üstteki gibi.![]()
şişlik var bayağı hem de. amiin inşallahKarnında şişkinlik ve sertlik var mı sağlıkla gelsin bu arada
eveet tam olarak öyleydiSüt beyaz akıntı mıydı akıntın ?
Merhaba yumurtlama ve öncesni değerlendirdik derken ne sıklıkla değerlendirdiniz bir de iki adet arası tüm zamanı değil dimi sadece ovülasyon dönemini?Bu arada yaşadığım belirtiler hakkında bilgilendirme yapayım merak edenler çıkar muhakkak. Tam yumurlama günü ve öncesini değerlendirdik. 1 hafta sonra bel ve sırt ağrılarım oldu normalde hiç olmaz. Beyaz akıntım oldu. Hafif baş ağrısı, ara ara giren kasık ağrısı ve batması yaşadım. Zaten hissetmiştim olduğunu. Reglye 8-9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgim çıktı şükür. Emin olmak için reglye 6 gün kala yani bugün tekrarladım. Çizgi üstteki gibi.![]()
Ya biz bir türlü yumurtlama dönemine denk getiremiyorduk 5 aydır. Maşallah ki bir defa tam yumurtlama dönemine denk getirdik. Hem yumurtlama günü hem de 1 önceki günü ilişki yaşadık. Hamile kaldımmmm. Yumurtlama günü 1 defa yumurtlamadan 1gün önce 2-3 defa ilişki olduMerhaba yumurtlama ve öncesni değerlendirdik derken ne sıklıkla değerlendirdiniz bir de iki adet arası tüm zamanı değil dimi sadece ovülasyon dönemini?
Ya bu şişliği biraz daha detaylandırabilir misiniz? Ben 5 gündür davul gibi hissediyorum kendimi. Kasıklarımda kramp da var. Son iki gündür göğüs hassasiyeti hafif mide yanması ve bel ağrıları eklendi. Regl günüme daha çok var emin olamıyorum hiçbir şeydenşişlik var bayağı hem de. amiin inşallah