- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 18
- 26
- Konu Sahibi Bussraa1234
-
Evet canım belki de hiç 1 dk bile geçmedi.İlk 5-10 dk içinde böyle çıktıysa, ihtimal var. Kan verirseniz daha net belli olur ya da 4-5 gün daha bekleyip tekrarlayın. Hayırlısı olsun
Evet canım belki de hiç 1 dk bile geçmedi.
1-2 gün bekler yine yaparım.
İnşaAllah vardır. 8 aydır yolunu bekliyoruz
İnşaAllah teşekkür ederimİnşallah en kısa sürede hayırlısıyla güzel haberler alırsınız
İnşaAllah canımHemen çıktıysa pozitif olabilirHayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur
Beklemek daha iyidir derler hep ama ben duramazdım hemen kan verirdimArkadaşlar merhaba
Sat 27 temmuz. Genelde 28-33 gün arası adet oluyorum. Nisan ve temmuz ayında 10-15 günlük gecikmem oldu.( Stresse bağlı)
Adetime 4-5 gün var. 21 Ağustosta sadece meraktan kaset test yaptım negatif.
Bugün sabah yine aynı markayla testi tekrarladım anında silik çıktı. Geçtiğimiz aylarda çok silik çıkmış testim oldu ama yine de adet oldum.
Hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sadece göğüslerim şişti ve etrafı çok az acıyor. Bir de dün sağ kasığımda 3-4 defa batmalar oldu. Adet olacakmışım gibi biraz ağrı. Başka hiç birşey yok. Sizce hamilelik ola bilir mi? Resim eklicem
Eki Görüntüle 3117787
Aynen ben de hep kan verirdim ve hepsi negatif oluyordu. O yüzden artık kan vermek istemiyoeum biraz daha bekleyeceğimBeklemek daha iyidir derler hep ama ben duramazdım hemen kan verirdimİnşallah pozitiftir canım benim. Teste göre öyle duruyor
MutlakaSonucu bizimlede paylaşırsınız :)
Doğru söylüyorsunuz adetime kadar beklemek istiyorum. İnşaAllah vardırHemen çıkmış, olma ihtimali var bende silik çizgi ile öğrendim ama regl gecikmesinden sonra yapmıştım. Bencede kan için bekleyin . Çıksa bile daha çok yeni olduğu için düşük değer çıkıcak bu seferde sağlıklı mi, kimyasal mi diye strese girersiniz. Beklemek en güzeli oyalayın kendinizi:) umarım vardır.
Teşekkür ederim canım benim. Hepimiz için ün hayırlısıSilik ama gayet gözle görülebilir bir silik, hee ne ise sizin için hayırlısı olsun
Bence artmış canım beta yükseliyor belli kiSizce kızarıklık artmış mı? Yoksa bana mı öyle geliyor
Ya İnşaAllah öyledirBence artmış canım beta yükseliyor belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?