Testim pozitif mi?

Çokmuş ya valla bilemedim ki siz kaset test yapmaya devam edin koyulasirsa bidaha kan verirsiniz
Evet çok pahalı. Belki de özel hastane olduğu için böyledir bilemiyorum. Bugün yine yapıcam bilemiyorum artık ne çıkacak. Nisan ayında Dr bana hamile kalacaksın hiç bir sorun yok dedi. 3 ay geçti hala hamile değilim. Ama adet de olmadım aklım almıyor.

Belki hala hamilelik olabilir

Testler ilk 5 dakika sonrasında doğruyu gösterir. 4 saat ,1 saat sonrasındaki sonuç doğru değil. Test hata verir.

Bende seninle ayniyim canim ama bende mide bulantisi uyku hali karin agrisi sivilce migren ne ararsan var. 15 gn var adet olmama hep pozitf cikiyo..... kan ne zaman vericeksin

Bende seninle ayniyim canim ama bende mide bulantisi uyku hali karin agrisi sivilce migren ne ararsan var. 15 gn var adet olmama hep pozitf cikiyo..... kan ne zaman vericeksin
Benim adetimden 9 gün geçti tüm testler negativ. Adetinizden 1 gün sonra kan veriniz o zaman çıkar

Ben kan vermek istemiyorum. Adetimi bekliyorum çünkü hep negativ çıkıyo. Kan testinden önce pozitiv çıkıyodu. Bence adetini bekle ya adet gene ya da adetten 1 gün sonra adet olmazsan kan testi ver

Gebelik var gibi gozukuyor. Benim reglim 4 gun geciktiginde yapmistim. Kopkoyu iki cizgi cikmisti, ama ablamin mesela 5 gun geciktiginde boyle silikti kan verdi ikimizde 4p gun arayla gebe kaldik. Hayirli olsun

Gebelik var gibi gozukuyor. Benim reglim 4 gun geciktiginde yapmistim. Kopkoyu iki cizgi cikmisti, ama ablamin mesela 5 gun geciktiginde boyle silikti kan verdi ikimizde 4p gun arayla gebe kaldik. Hayirli olsun
Görüşünüz için teşekkür ederim. Ama o ay gebe değildim. 27 temmuzda adet olsum. Ama Ağustosta hamilə kaldım. Herşey yolundayken maalesef birden bire kanamam ve ağrım oldu 9 haftalık bebeğim düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…