- Konu Sahibi Bussraa1234
-
Türkiyede yaşamıyorum, Azerbaycanda özel hastanede verdim. Ve HCG testi 2 şekildeydi. Rakam olarak değerleri gösteren 249 TL ama sadece pozitif/negatif olan ise 103 TLBen ilkkez duyuyorum böyle bı test
Çokmuş ya valla bilemedim ki siz kaset test yapmaya devam edin koyulasirsa bidaha kan verirsinizTürkiyede yaşamıyorum, Azerbaycanda özel hastanede verdim. Ve HCG testi 2 şekildeydi. Rakam olarak değerleri gösteren 249 TL ama sadece pozitif/negatif olan ise 103 TL
Evet çok pahalı. Belki de özel hastane olduğu için böyledir bilemiyorum. Bugün yine yapıcam bilemiyorum artık ne çıkacak. Nisan ayında Dr bana hamile kalacaksın hiç bir sorun yok dedi. 3 ay geçti hala hamile değilim. Ama adet de olmadım aklım almıyor.Çokmuş ya valla bilemedim ki siz kaset test yapmaya devam edin koyulasirsa bidaha kan verirsiniz
Belki hala hamilelik olabilirEvet çok pahalı. Belki de özel hastane olduğu için böyledir bilemiyorum. Bugün yine yapıcam bilemiyorum artık ne çıkacak. Nisan ayında Dr bana hamile kalacaksın hiç bir sorun yok dedi. 3 ay geçti hala hamile değilim. Ama adet de olmadım aklım almıyor.
İnşaAllah öyledirBelki hala hamilelik olabilir
Şimdi yine test yaptım maalesef tek çizgiBelki hala hamilelik olabilir
İnsallah hayirli vakitte olur o zamanŞimdi yine test yaptım maalesef tek çizgi
İnşaAllah canım benimİnsallah hayirli vakitte olur o zaman
Testler ilk 5 dakika sonrasında doğruyu gösterir. 4 saat ,1 saat sonrasındaki sonuç doğru değil. Test hata verir.Kzlar adetim 10-15 temmuz arası olmalı. 12 temmuzda yaptığım testi sabah ilk idrarla yaptım 4 saat sonra gözle zar zor görülecek çizgi çıktı. 13 temmuzda akşam saatlerinde başka marka test negatif çıktı. Bugün yine sabah ilk idrarla yaptığım testi ilk 10 dakikada görülür görülmez silik çizgi çıktı acaba gözüme mi görünüyor dedim. 1 saat, 1 saat yarımdan sonra biraz belirginleşmeye başladı.
10-12 gündür aşırı bacak ağrım var ve göğsümlerim birazcık şişti. Dün göğüs uçlarım dokununca sızlıyodu. Ama bugün azaldı galiba. Çok az uzayan bazen de su gibi akıntım var. Ve adet ağrılarım ara sıra gelip gidiyor. Bazen de ateş basıyor gibi oluyorum. Hiç bir şekilde uyku hali, yorgunluk, halsizlik, mide bulantısı falan yok. Sizce hamile ola biirmiyim? Olarsa ilk hamileliğim olacak İnşaAllah
Eki Görüntüle 3097224
Bende seninle ayniyim canim ama bende mide bulantisi uyku hali karin agrisi sivilce migren ne ararsan var. 15 gn var adet olmama hep pozitf cikiyo..... kan ne zaman vericeksinKzlar adetim 10-15 temmuz arası olmalı. 12 temmuzda yaptığım testi sabah ilk idrarla yaptım 4 saat sonra gözle zar zor görülecek çizgi çıktı. 13 temmuzda akşam saatlerinde başka marka test negatif çıktı. Bugün yine sabah ilk idrarla yaptığım testi ilk 10 dakikada görülür görülmez silik çizgi çıktı acaba gözüme mi görünüyor dedim. 1 saat, 1 saat yarımdan sonra biraz belirginleşmeye başladı.
10-12 gündür aşırı bacak ağrım var ve göğsümlerim birazcık şişti. Dün göğüs uçlarım dokununca sızlıyodu. Ama bugün azaldı galiba. Çok az uzayan bazen de su gibi akıntım var. Ve adet ağrılarım ara sıra gelip gidiyor. Bazen de ateş basıyor gibi oluyorum. Hiç bir şekilde uyku hali, yorgunluk, halsizlik, mide bulantısı falan yok. Sizce hamile ola biirmiyim? Olarsa ilk hamileliğim olacak İnşaAllah
Eki Görüntüle 3097224
Benim adetimden 9 gün geçti tüm testler negativ. Adetinizden 1 gün sonra kan veriniz o zaman çıkarBende seninle ayniyim canim ama bende mide bulantisi uyku hali karin agrisi sivilce migren ne ararsan var. 15 gn var adet olmama hep pozitf cikiyo..... kan ne zaman vericeksin
Ben kan vermek istemiyorum. Adetimi bekliyorum çünkü hep negativ çıkıyo. Kan testinden önce pozitiv çıkıyodu. Bence adetini bekle ya adet gene ya da adetten 1 gün sonra adet olmazsan kan testi verBende seninle ayniyim canim ama bende mide bulantisi uyku hali karin agrisi sivilce migren ne ararsan var. 15 gn var adet olmama hep pozitf cikiyo..... kan ne zaman vericeksin
Allah mübarek etsin..evet var ...acilde kan verinKızlar gebelik var mı sizce
Pki gebelik ne kadarlık olunca pozitif sonuç veriyor biliyor musunuzAllah mübarek etsin..evet var ...acilde kan verin
Pozitife benziyor kan verinKızlar gebelik var mı sizce
Gebelik var gibi gozukuyor. Benim reglim 4 gun geciktiginde yapmistim. Kopkoyu iki cizgi cikmisti, ama ablamin mesela 5 gun geciktiginde boyle silikti kan verdi ikimizde 4p gun arayla gebe kaldik. Hayirli olsunKzlar adetim 10-15 temmuz arası olmalı. 12 temmuzda yaptığım testi sabah ilk idrarla yaptım 4 saat sonra gözle zar zor görülecek çizgi çıktı. 13 temmuzda akşam saatlerinde başka marka test negatif çıktı. Bugün yine sabah ilk idrarla yaptığım testi ilk 10 dakikada görülür görülmez silik çizgi çıktı acaba gözüme mi görünüyor dedim. 1 saat, 1 saat yarımdan sonra biraz belirginleşmeye başladı.
Eki Görüntüle 3097224
Görüşünüz için teşekkür ederim. Ama o ay gebe değildim. 27 temmuzda adet olsum. Ama Ağustosta hamilə kaldım. Herşey yolundayken maalesef birden bire kanamam ve ağrım oldu 9 haftalık bebeğim düştüGebelik var gibi gozukuyor. Benim reglim 4 gun geciktiginde yapmistim. Kopkoyu iki cizgi cikmisti, ama ablamin mesela 5 gun geciktiginde boyle silikti kan verdi ikimizde 4p gun arayla gebe kaldik. Hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?