- Konu Sahibi asiyebilge
-
aynene var varArkadaşlar merhaba,
Uzun bir aradan sonra yine aynı ihtiyaçtan forumdayım: halden anlayacak kader dostları yorumları için :))
Plansız, hatta başka planların içindeyken hamile olmaktan şüphe ettim. Akşamüstü idrar testi yaptım. Görüntüyü ekliyorum. Ateş basması, kasık ve bel ağrısı, halsizlik, bulantı vs çoğu belirti var. Allah herkesinkini bağışlasın 16 aylık da bir oğlum var. Şimdi ben var gibi gördüm, sizler de uygunsanız görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
benimde 9 aylık bebeğim var düşünüyoruz bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar merhaba,
Uzun bir aradan sonra yine aynı ihtiyaçtan forumdayım: halden anlayacak kader dostları yorumları için :))
Plansız, hatta başka planların içindeyken hamile olmaktan şüphe ettim. Akşamüstü idrar testi yaptım. Görüntüyü ekliyorum. Ateş basması, kasık ve bel ağrısı, halsizlik, bulantı vs çoğu belirti var. Allah herkesinkini bağışlasın 16 aylık da bir oğlum var. Şimdi ben var gibi gördüm, sizler de uygunsanız görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Aslında benim Farklı planlarım vardı ama nasip işte. Sağlıklı gelsin inşallah. Kariyeri sonra da yaparız:)benimde 9 aylık bebeğim var düşünüyoruz bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin
bizde akışına bıraktık istiyoruz inşallah zor olmaz arası biraz yakım olacak bebeğim emiyor yine ölursada emziririm inşallah siz emziryormusunuzAslında benim Farklı planlarım vardı ama nasip işte. Sağlıklı gelsin inşallah. Kariyeri sonra da yaparız:)
Size de en kısa zamanda nasip olsun inşallah
adetine kaç gün kala yaptın testiArkadaşlar merhaba,
Yok emmiyor artık oğlum.bizde akışına bıraktık istiyoruz inşallah zor olmaz arası biraz yakım olacak bebeğim emiyor yine ölursada emziririm inşallah siz emziryormusunuz
Biraz düzensiz benim döngüm. Son regl tarihim 6 Ağustos işte. 28-34 gün arası değişiyor döngü, çok net konuşamıyorum.adetine kaç gün kala yaptın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?