Testim positifmi kizlar

Ucankus700

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
186
69
28
33
Merhaba
Kizlar bu sabah atesimi olctum dusmus 36,8 olmus dedim sur Bir test yapiyim negatif ciksinda umidim kesilsin. Ama simdide teste bir bakiyor silicone bir bakiyorum cizgi yok. Iyice kafayi yedim kizlar y’a. Artik bundan sonrasi deli hastanesi bence haha
Bir bakarmisiniz lutfen y’a
Umidim kesilsin diye yaptim iyice umitlendim

Selam canım gri çizgi çıkmış tabiki gebelik olabilir inşallah ama gri çizgi çıktığı için testin kendi buharlasma çizgisi oluyor genelde gebelik olduğunda hafifte olsa bir pembelik olması gerekiyor diye biliyorum ama en iyisi her zaman için kan testi... dilerim herşey gönlünce olur

Ben göremedim kuzum
Kan testi ile daha net sonuç alabilirsin
Gönlünden geçen olsun inşallah

Evet demi kafa karistiriyor test
Ama daha regle gunum gelmedi cumartesi gunu olmam lazim
Nerden yaptim bu testi

Galiba ateş ölçme yöntemi yapıyorsunuz ve regl cumartesi demişsiniz. Umutlandırmak istemem ama tam bu günlerde ateşte düşüş olabiliyormuş bunu nedeni de yerleşme den dolayı oluyormuş, yarın tekrar ateş çıkarsa hamile olabilirsiniz ve testte de hayalet bir çizgi görüyorum ben.

evet var bakalim yarin bidaha yapacam
sen kac aydir deniyorsun canim
AGUStosta basladım canım eylulde kaldım hamıle ama kımyasal oldu eylulde korundum tekrar ekımde basladım kasım adetımı beklıyorum senın ksc gun var adetınw?sen ne zamandır denıyorsun yumurtlamanı nasıl takıp ettın

cumartesi regl gunum
benim 6 ay oluyor =/ aslinda cok korkuyorum
bir sorunum var diye
ben ovulasyon testi + bu ay ates olcme yaptim

pazar gününe kadar beklemeni tavsiye ederim. inşallah dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…