Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni durumdayım hic gecikmezdi 2-3 gun geçti idrar negatif yarin kan vericem belli olur bakalımMerhaba arkadaşlar reglim 2 gün geçti dün test yaptım negatifti bı belirtimde yok adetim düzenlidir çok az belim ağrıyor gibi adetim gelecek gibi hissediyorum pozitife döner mi yumurtlama dönemimde 2kez birlikte olduk 17 gün falan oldu testte çıkmazmıydı olsa
Yok mu bi gelisme canimAynı durumdayız![]()
Malesef canım. Geçen ay benimde günü gününe olan adetim 10 gün sarktı. Doktora gittim negatif dedi doktor. Eve geldim oldum. Pskolojik gecikme olabilir ???Merhaba arkadaşlar reglim 2 gün geçti dün test yaptım negatifti bı belirtimde yok adetim düzenlidir çok az belim ağrıyor gibi adetim gelecek gibi hissediyorum pozitife döner mi yumurtlama dönemimde 2kez birlikte olduk 17 gün falan oldu testte çıkmazmıydı olsa
Gelmedi hala canım ya 3gun geçti hiç belirtimde yok pazartesiye kadar beklicem gelmezse kan vercemYok mu bi gelisme canim
Şuan aynısını yaşıyorum 4 gun gecikti akşam vakti ne gelen var ne giden gebelik testi aldım negatif çıktı karnim şişti belirtilerimde var ama olamıyorum ilk defa sarktı günümMerhaba arkadaşlar reglim 2 gün geçti dün test yaptım negatifti bı belirtimde yok adetim düzenlidir çok az belim ağrıyor gibi adetim gelecek gibi hissediyorum pozitife döner mi yumurtlama dönemimde 2kez birlikte olduk 17 gün falan oldu testte çıkmazmıydı olsa
Şuan aynısını yaşıyorum 4 gun gecikti akşam vakti ne gelen var ne giden gebelik testi aldım negatif çıktı karnim şişti belirtilerimde var ama olamıyorum ilk defa sarktı gün
Yok ya , agrım falan var ctsı doktoruma randevu aldım bakalım . Belkı söktürmek için bişyler verirYok mu bi gelisme canim
Bende haftaya gidicem olmazsam,test yaptim yine negatif, ağrım falan yok,artık olsam da rahatlasamYok ya , agrım falan var ctsı doktoruma randevu aldım bakalım . Belkı söktürmek için bişyler verir
Korktum ya reglim geçmezdi böyle . Araştrıyorum da sitresden de olabilir . Gerçi üç kilo aldım ondanmı acaba diyorum böyle oldu . Pikoluyum ben kilo iyi gelmiyor. Hazır yemekler de öyle. Bakalım birazda diyet yapıyorum başladım . Çalışınca okadar zor ki bu yemek işleri . Okadar kilo verdim geri alcam diye korkuyorum.Bende haftaya gidicem olmazsam,test yaptim yine negatif, ağrım falan yok,artık olsam da rahatlasam
Benim lekelenme basladi olucam insallahKorktum ya reglim geçmezdi böyle . Araştrıyorum da sitresden de olabilir . Gerçi üç kilo aldım ondanmı acaba diyorum böyle oldu . Pikoluyum ben kilo iyi gelmiyor. Hazır yemekler de öyle. Bakalım birazda diyet yapıyorum başladım . Çalışınca okadar zor ki bu yemek işleri . Okadar kilo verdim geri alcam diye korkuyorum.
Banada acayip uyku bastirdi. :) çalışamıyorum. Açık renk le ise yerleşme olmasın . Regli mi olsun cnm. Ben bugun kan vermyi düşünüyorum belki doktorum da sorcak baktırdın mı diye .Benim lekelenme basladi olucam insallah
Oncesine göre düşük ihtimal ama yine de şans var,yumurtanın ömrü 24 saat çünküKızlar ilişkiden sonraki gün yumurtlama olduysa gebelik ihtimali yüksek midir?
Yok canim regl belirlileri benimki,ver bakalım kan ne cikacakBanada acayip uyku bastirdi. :) çalışamıyorum. Açık renk le ise yerleşme olmasın . Regli mi olsun cnm. Ben bugun kan vermyi düşünüyorum belki doktorum da sorcak baktırdın mı diye .
Oncesine göre düşük ihtimal ama yine de şans var,yumurtanın ömrü 24 saat çünkü