- 12 Aralık 2024
- 82
- 17
- 3
- Konu Sahibi sukrannyildirim
-
Aynılarını yazacaktım, 60 günlük döngünüzün olması da normal değil bu arada mutlaka doktora gitmeniz lazım.75 gün adet olmamak da nedir, kesinlikle kadın doğuma görünün bu çok ciddi bir rakam. Kist vardır miyom vardır ne bileyim Allah korusun belki bir şey vardır bu derecede adet düzensizliği ilginç geldi, kadın doğuma gidin hem kan verir öğrenirsiniz hemde düzensizliğe çare bulunur. Geçmiş olsun şimdiden
evet ölede hiçbir hastane düzgün ilgilenmiyor özel hastanelerde aynı kistim mi var acaba ondanmı böle oluyo diyorum kiste yok bende bu sefer çok fazla gecikti normalde 60 günde bir oluyorum75 gün adet olmamak da nedir, kesinlikle kadın doğuma görünün bu çok ciddi bir rakam. Kist vardır miyom vardır ne bileyim Allah korusun belki bir şey vardır bu derecede adet düzensizliği ilginç geldi, kadın doğuma gidin hem kan verir öğrenirsiniz hemde düzensizliğe çare bulunur. Geçmiş olsun şimdiden
Bence iyi bir doktora görünün, evde soğan kürü maydanoz kürü hayıt tohumu falan kullanabilirsiniz. Bende düzensiz adet gördüm üç boyunca, neredeyse 60 günde bir adet görüyordum, sonra hayıt tohumu aldım kullandım şimdi şükür adetlerim düzeldievet ölede hiçbir hastane düzgün ilgilenmiyor özel hastanelerde aynı kistim mi var acaba ondanmı böle oluyo diyorum kiste yok bende bu sefer çok fazla gecikti normalde 60 günde bir oluyorum
baktımda hiçbir belirtisi yok bende adet görüyorum sadece geç geliyo diğerleri yok tüylenme kanama kilo falanCanım sende pcos var yüksek ihtimal pcos semptomlarını hafifletmek adına tedavi gör kist miyom vs de olabilir kesinlikle hastaneye git gebelik varsa zaten çoktan çıkar
bide ben geçenlerde 1 hafta önce baktırdım kist varmı diye ultrasonla baktılar hiçbişey yok dedi dpktorbaktımda hiçbir belirtisi yok bende adet görüyorum sadece geç geliyo diğerleri yok tüylenme kanama kilo falan
Hormonal olabilir o zaman adetin bu kadar geç olması hiç normal değil çünkübaktımda hiçbir belirtisi yok bende adet görüyorum sadece geç geliyo diğerleri yok tüylenme kanama kilo falan
Canım sende pcos var yüksek ihtimal pcos semptomlarını hafifletmek adına tedavi gör kist miyom vs de olabilir kesinlikle hastaneye git gebelik varsa zaten çoktan
randevum var gidince sorucam takarlarsa tabi beni söktürücü verip gönderiyorlar sadeceHormonal olabilir o zaman adetin bu kadar geç olması hiç normal değil çünkü
herkeze sormak istemem normal değilmi herkesin düşüncesinş almak istiyorum bilenler olur belki diyeBenim merak ettiğim bir konu var canim benim neden 3.4 tane ayni soruyu ayri konu başlığı ile actin ki sorunun cevabı gelince bence hamile degilsin saglik sorunun var acilen doktora görün
Herkese sormak ayni konuyu 3.4 kere acmak mıdırherkeze sormak istemem normal değilmi herkesin düşüncesinş almak istiyorum bilenler olur belki diye
evet ve herkesten de farklı cevap alıyorumHerkese sormak ayni konuyu 3.4 kere acmak mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?