- 19 Aralık 2023
- 111
- 24
- 13
- 27
- Konu Sahibi turuncuemoji
-
Canım spermler içerde 5 güne kdar yaşayabilirMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Canım spermler içerde 5 güne kdar yaşayabilir
Geç döllenme olabilir geç yumurtlamış olablirsin ister evde takip et koyulaşmayı ister kan ver ama bana var geldi çizgin pembe duruyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Şuanlık 5 günlük gecikmem var, kan vermek için bi süre daha bekleyeceğim. Ama bu resimdeki testte bişey gözüküyor mu gözükmüyor mu emin olamadımBence çok erken yakalamış olabilirsin acele etme 1 hafta sonra kan ver.
Ben testteki o çizgiyi gördüm ve görünüşe bakılırsa test beklememiş testten belli zaten bence olabilir siz gidin kan verin en iyisiMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Yok test beklemedi bu 10-15 dakikalık görüntüBen testteki o çizgiyi gördüm ve görünüşe bakılırsa test beklememiş testten belli zaten bence olabilir siz gidin kan verin en iyisi
Bende beklememiş dedim Zaten kuruma çizgisi değildir emin olmak istiyorsanız farklı bı gebelik testini deneyin o zmn sonuçtan emin olursunuzYok test beklemedi bu 10-15 dakikalık görüntü
Ayy bide psikolojik olarak belirti hissediyomuşum gibi oluyorum çok tuhafBende beklememiş dedim Zaten kuruma çizgisi değildir emin olmak istiyorsanız farklı bı gebelik testini deneyin o zmn sonuçtan emin olursunuz
Var gibi duruyor silik çizgiyi bende gördümMerhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Ayyy böyle yorumlar görünce heyecanlanıyorum, aynı marka testten alıp yarın sabah tekrardan yapayımVar gibi duruyor silik çizgiyi bende gördüm
Burayada yaz ama merak ettim canımAyyy böyle yorumlar görünce heyecanlanıyorum, aynı marka testten alıp yarın sabah tekrardan yapayım
Yazarım mutlakaBurayada yaz ama merak ettim canım
Bu akşam regl oldummYaptınız mı varmı sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?