Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet günüme bir gün var yarın olmam gerekiyor ama ben hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda günlerdir inanılmaz bi ağrı var normalde hiç olmaz test yaptım böyle çıktı başına gelen var mı
Ben tam olarak göremedim karanlık görünüyor fotoğraf. Başka bir test mi yapsan acaba biraz fazla gelmiş olabilir mi idrar miktarı
Kasık ağrısı ile hamilelik arasında bir ilişki var mıdır bilmiyorum ama benim hiç kasık ağrım olmamıştı. Göğüs hassasiyeti çok olmuştu adet olmadan 1 hafta önce başlamıştı.
İkinci çizgi yok zaten böyle mürekkep dağılması gibi anlayamadım sadece bir testim var onuda salı günü yapıcam malum sokağa çıkma yasağı inşallah hamileyimdir
Adet günüme bir gün var yarın olmam gerekiyor ama ben hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda günlerdir inanılmaz bi ağrı var normalde hiç olmaz test yaptım böyle çıktı başına gelen var mı