- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
- Konu Sahibi NisanCicek
-
Ben bi cizgi görüyorum ama yinede net gormek icin erken canim. 2 gun daha sabret sabah erken saatte yap mutlaka.mrb hanimlar bugun yumurta catlamasinin 11 gunu dun ve bu sabah test yaptim acaba erkenmi davrandim
kaset olan dunku Eki Görüntüle 2308602
strip olan bugunun
Insallah canimbence testte birşey görünmüyor ama erken yapmışsınız adet tarihiniz geçince yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız
1 ci test sonradan ciktiBen bi cizgi görüyorum ama yinede net gormek icin erken canim. 2 gun daha sabret sabah erken saatte yap mutlaka.
Erkenmi yaptim acaba bugun 11 gunnegatif
en doğru sonuç için adet günün 3 gün geçtikten sonra yapmalısınErkenmi yaptim acaba bugun 11 gun
Normalde 12 gun belli oluyor diyolar
Himm saol canimen doğru sonuç için adet günün 3 gün geçtikten sonra yapmalısın
Insallah ama hic umutlu degilim benben çok açık renk bir çizgi görüyorum sanırım birkaç gün sonra tekrarlayın ya da mümkünse kan baktırın hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
nedennn hiç öyle düşünmeyin hiç ummadığınız anda gelecektir beklenen :) hiç belirti gibi bir şey hissediyor musunuz ?Insallah ama hic umutlu degilim ben
Adet belirtilerim var cunku regle 3 gun kala sulu beyaz sivi gibi akintim varnedennn hiç öyle düşünmeyin hiç ummadığınız anda gelecektir beklenen :) hiç belirti gibi bir şey hissediyor musunuz ?
bu arada ben hamile olduğum ay iki kere test yaptım 10 gün arayla daha adetim geçmemişti ilkinde çıkmadı ikincide çıkmadı predıctor erken test yaptım adetten 5-6 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş
anladımm inşallah tez zamanda bebişiniz sizi bulurAdet belirtilerim var cunku regle 3 gun kala sulu beyaz sivi gibi akintim var
Ne zaman gelse adet oluyorumm
Insallah canimanladımm inşallah tez zamanda bebişiniz sizi bulurbu arada adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor
İnşallah rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah gönülden söylüyorumInsallah canim
Dua et.eyi unutma bnm icinn
Allahim sen bi mucize gosterrr
Amin canimİnşallah rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah gönülden söylüyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?