• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim bakarmisiniz???

NisanCicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
459
549
33
mrb hanimlar bugun yumurta catlamasinin 11 gunu dun ve bu sabah test yaptim acaba erkenmi davrandim
kaset olan dunku
20190917_155456.jpg

strip olan bugunun

bence testte birşey görünmüyor ama erken yapmışsınız adet tarihiniz geçince yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız 🙏🏻

ben çok açık renk bir çizgi görüyorum sanırım birkaç gün sonra tekrarlayın ya da mümkünse kan baktırın hayırlı haberler bekliyoruz inşallah

Insallah ama hic umutlu degilim ben😒😒😒
nedennn hiç öyle düşünmeyin hiç ummadığınız anda gelecektir beklenen :) hiç belirti gibi bir şey hissediyor musunuz ?
bu arada ben hamile olduğum ay iki kere test yaptım 10 gün arayla daha adetim geçmemişti ilkinde çıkmadı ikincide çıkmadı predıctor erken test yaptım adetten 5-6 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş

nedennn hiç öyle düşünmeyin hiç ummadığınız anda gelecektir beklenen :) hiç belirti gibi bir şey hissediyor musunuz ?
bu arada ben hamile olduğum ay iki kere test yaptım 10 gün arayla daha adetim geçmemişti ilkinde çıkmadı ikincide çıkmadı predıctor erken test yaptım adetten 5-6 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş
Adet belirtilerim var cunku regle 3 gun kala sulu beyaz sivi gibi akintim var
Ne zaman gelse adet oluyorumm

Back