Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 4gün var geçen ay aldırdım kan beta 16çıktı 2gün sonra 6ya düştü kimyasal oldu yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorumEn garantili kan aldir
Göğüs hassasiyetim var ama her adete yakın olur saten ekstra geceleri midem kazınıyorOzaman beklemek zorundasin belirtin varmi
Hayır o çok yok ara ara beyaz kremsi bir akıntım var bembeyaz amaAdet kasik agrisi?
Hangi marka test bende dün aksam bir hevesle yaptım cıft cızgı çıktı sonra hemen kan vermeye gıttım hemde adetim gecmısken ama yalancı poztıf çıktı en dogrusu kan vermekErtesi gün tekrar yaptım yani adete 6gün varken oda bu
Doğrudur fakat 4taneside yalancı pozitif verme imkanı varmı biri prodoctor biri daysdoctor biri Mimea biride artımedHangi marka test bende dün aksam bir hevesle yaptım cıft cızgı çıktı sonra hemen kan vermeye gıttım hemde adetim gecmısken ama yalancı poztıf çıktı en dogrusu kan vermek
Sizinki neydi markaHangi marka test bende dün aksam bir hevesle yaptım cıft cızgı çıktı sonra hemen kan vermeye gıttım hemde adetim gecmısken ama yalancı poztıf çıktı en dogrusu kan vermek
Ozandan kesın vardır benımkı artımed erken gebelık testıydıDoğrudur fakat 4taneside yalancı pozitif verme imkanı varmı biri prodoctor biri daysdoctor biri Mimea biride artımed