Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklınızdaki merakı gidermek için bugün kan verebilirsiniz . Kanda varsa çıkar ama bence yarın sabah bir daha yapın öyle gidin erken öğrenince de insan stres oluyorArkadaşlar bugün regl olmam lazım son 4 gündür hafif kasık ve bel ağrım var hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sadece benim gördüğüm hayalet bir çizgi var varla yok arasinda kan vermeli miyim beklemeli miyim
Ben göremedim canım regl geçince yeniden yap bence testi benim reglden 4 gün önce net silik bı çizgi çıkmıştı ama erken de olabilir senin bilemedimKızlar bat 3 gün var yumurtlama günlerini değerlendirdim erken gebelik testi sabah uyanınca yapayım dedim hayalet çizgi var kameraya yansımadı. Ama karşılık li sağ ve sol kasikta batma var yoğun bel ağrısı dünden beri başlayan mide yanması ve bulantısı var. Sizce erken mi yaptım testi
canım burada daha net çıkmış sanki hayalet cizgi tabiBen göremedim canım regl geçince yeniden yap bence testi benim reglden 4 gün önce net silik bı çizgi çıkmıştı ama erken de olabilir senin bilemedim
Bak benim 4 öncesi yaptığım testlercanım burada daha net çıkmış sanki hayalet cizgi tabi
Doğrudur cnm bi oğlum var onda regl duzensizdi sanırım 45. Günde yaptığım teste direk cift çizgi görmüştüm dr bana geç döllenme oluyor dedi benimki de bi umut işteBak benim 4 öncesi yaptığım testler
Ciplak gozle goruyosundur belki ama bunlar negatif canim fotografta oyle en azindanKızlar regl düzenli hala olmadim adet belirtisi yok sadece beyaz yumurta akıntısı geldi az önce test yaptım silik çizgi çıkıyor sürekli farklı farklı markalar denedim hepsi silik sizce var mı Eki Görüntüle 3510701 Eki Görüntüle 3510701 Eki Görüntüle 3510701
Bazen regli belirtisiz geliyo birazda psikolojik benimde gecen ay boyle olmustu insallah vardir iki gun sonra tekrarlayin bence varsa koyulasir zaten o gune kadarOlana kadar bekleyeceğim kullanmam gereken ilaçlar var alamıyorum ama regl sancim bile yok tek belirti idrara çok sık çıkıyorum yanma yok koku yok enfeksiyon yok yani . Yumurtlama da degerlendirdik
Merhaba durum nedir reglmi oldunuz yoksa hamilemisinizAnladim cnm tsk ederim cevap verdiğin için
Olmadim hala en son 5.gun çıplak gözle görülen silik çizgi çıktı bekliyorum regl belirtisi sancı yok siz?Merhaba durum nedir reglmi oldunuz yoksa hamilemisiniz