Testi sonradan silik cikip hamile olanla4

Esrasrc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
47
15
3
29
Kizlad supheli iliskiden sonra test yaptim koydum kenara bi kac saat snra bakayim dedim bide baktimki cizgi gozukuyor inanamadim basina gelip hamile olan varmi diye buraya yazmak istedim

Teste bu

Eklentiler

• 20190521_230007.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 308
Merhaba, ben de gördüm silik bir çizgi ama ne kadar süre geçti testi yaptıktan sonra ?

Hatirlamiyorum ama hemen cikmadi ama soyle biside var etrafimdakilerde nettede baktim.ne kadar gecerse gecsin o cizgi cikmiyordu diyorlar

Hatirlamiyorum ama hemen cikmadi ama soyle biside var etrafimdakilerde nettede baktim.ne kadar gecerse gecsin o cizgi cikmiyordu diyorlar
Canım istiyor muydun hamilelik bilmiyorum ama umarım dilediğin gibi gerçekleşir Sabah testin varsa ilk idrarla yap bir de bence

benim hep sonradan silik çıkıyor ama hamile değilim, teste 2 damla su damlatin çizgi kaybolursa buharlaşma çizgisidir:)

İlk 5 dakika da çıkan sonuç önemli..
Testi tekrarla istersen birkaç gün sonra
Geçti mi reglin?

Ben sonradan pozitif çıkıpta hamile olmadığımı öğrendim adet olmuştum yani.

Bacilarim dediginiz gibi su damlattim ama hala silik cizgiler duruyor ikincisini aksam ustu yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…