• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testeredisli aslanpencesi kullananlar yardimci olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Merhaba hormon dengeliyici olarak kullanmayi dusunuyorum. Hamile kalamadim. Acaba nereden alabilirim trendyolda var iyi midir? Bunu kullanip yararini goren oldu mu ve nasil kullandinjz kac gun yardimci olur musunuz

Merhaba canim Bende kullaniyorum. Lh biraz fshdan yuksek cikti. Ama kist yok
Insallah faydasi olur

BEn hayıt tohumu kullanıyorum İnan’ın işe yarıyo

Ben aktardan almıştım ki benim aşırı sancılı olurum adet sancim hiç olmadı içtiğim süre içinde aslan percemi

Ben aktardan alıp kullandım. Çok hafif pcos görünümü adet düzensizliği vardı. Adetin 2. Günü başlayıp yumurtlama olana kadar her akşam içip yumurtlamadan Adete kadar ara veriyordum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar kadar etkisi oluyordu yumurtlamaya.

Ben aktardan alıp kullandım. Çok hafif pcos görünümü adet düzensizliği vardı. Adetin 2. Günü başlayıp yumurtlama olana kadar her akşam içip yumurtlamadan Adete kadar ara veriyordum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar kadar etkisi oluyordu yumurtlamaya.

peki acaba ilacla berabr kullanmak sakincali midir. Femara ile birlikle kullanmayi dusunuyorum

Merhaba hormon dengeliyici olarak kullanmayi dusunuyorum. Hamile kalamadim. Acaba nereden alabilirim trendyolda var iyi midir? Bunu kullanip yararini goren oldu mu ve nasil kullandinjz kac gun yardimci olur musunuz
Mrb,bir ara prolaktin değeri düşürmek için,bir ara adet düzenlemesi için kullandım,sallama çayını almıştım,sabah akşam kullandı m..lokman hekım yazan bğr aktardan almıştım,ınternettede satışı var,markası esilaydı benım kullandığı m

Back