Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayit tohumundan korkuyorum bazilarinda lh yukseltiyormusBEn hayıt tohumu kullanıyorum İnan’ın işe yarıyo
Ben aktardan alıp kullandım. Çok hafif pcos görünümü adet düzensizliği vardı. Adetin 2. Günü başlayıp yumurtlama olana kadar her akşam içip yumurtlamadan Adete kadar ara veriyordum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar kadar etkisi oluyordu yumurtlamaya.
Mrb,bir ara prolaktin değeri düşürmek için,bir ara adet düzenlemesi için kullandım,sallama çayını almıştım,sabah akşam kullandı m..lokman hekım yazan bğr aktardan almıştım,ınternettede satışı var,markası esilaydı benım kullandığı mMerhaba hormon dengeliyici olarak kullanmayi dusunuyorum. Hamile kalamadim. Acaba nereden alabilirim trendyolda var iyi midir? Bunu kullanip yararini goren oldu mu ve nasil kullandinjz kac gun yardimci olur musunuz
Ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. İğneli oldu tüm tedaviler. Tedavi sırasında hiç kullanmadım. Sonuçta beklenmedik bi etkide olabilir.peki acaba ilacla berabr kullanmak sakincali midir. Femara ile birlikle kullanmayi dusunuyorum
Kim dedi acaba lh yukseklıgın fene adet göremiyoruz hayır düşürüyor ki adet gosterıyor yalnıs Bilgi vermiş ler sizeHayit tohumundan korkuyorum bazilarinda lh yukseltiyormus
İlac mi daha etkili olur acaba yoksa bunu kullanmam miBen 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. İğneli oldu tüm tedaviler. Tedavi sırasında hiç kullanmadım. Sonuçta beklenmedik bi etkide olabilir.
Ben iğne kullandığım aydaki gibi yumurtlama yaşadım aslan pençesi içtiğim aylarda. 2.ayda kimyasal gebelik yaşadım ilk kez tedavisiz.İlac mi daha etkili olur acaba yoksa bunu kullanmam mi
Adetken mi kullandiniz kac gun boyunca bilgilendirir misibizBen iğne kullandığım aydaki gibi yumurtlama yaşadım aslan pençesi içtiğim aylarda. 2.ayda kimyasal gebelik yaşadım ilk kez tedavisiz.
Adetin 2.Günü başladım, yumurtlama olana kadar kullandım.Adetken mi kullandiniz kac gun boyunca bilgilendirir misibiz
Canım neredesin bende almamyadayım Frau mantel Kraut diye alacaksınBen turkiyeden degilim online siparis vermistim avrupada