Merhaba arkadaşlar 2 seneye yakın bebek istiyoruz fakat olmuyor bir oldu fakat düşükle sonlandı 2 ay klomen ve iğne vuruldum fakat sonuç yine negatif birde bitkisel şeyler deniyim diye düşünüyorum bu ay adetim gecikti fakat yine gebelik yok adetim gelmediği içinde sinirliyim huysuzum fln ve artık bende bir evladım olsun istiyorum varmı aranızda Aslan pençesini kullanıp faydasını gören
Benim prolaktinim yüksekti biraz ama çok engel değil demişti doktorum ama adetlerim düzensizdi o dengeye girince kolaylaştı hamile kaldığım inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin... çok zor yaşayan bilir
Benim prolaktinim yüksekti biraz ama çok engel değil demişti doktorum ama adetlerim düzensizdi o dengeye girince kolaylaştı hamile kaldığım inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin... çok zor yaşayan bilir