Kızlar bebek sahibi olmak istiyorum. Prolaktinim yüksek o yüzden testere disli aslan pencesi içtim. Yaklasik 50 gün boyunca ara ara unutarak kimi zaman bir kac gun ara vererek günde bir veya iki defa ozellikle geceleri uyumadan önce duzenli bi sekilde 50 gün boyunca yaklasik 40 gun ictim. Normalde adetlerim duzenliydi ama bu son sefer bir hafta gecti uc tane idrar testi yaptım hamile degilim ama adet de yok ortada ara ara kasiklarim sanciyo ama tik yok. Benim gibi aslan pencesi adetini etkileyen oldu mu yardim edin lutfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi
- Konu Sahibi seyyydaaa
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba prolaktin yuksekligim uzun zamandir var ama adetlerim duzenliydi yaklasik alti aydir bebek istiyoruz olmayinca olcturdum bir defa adetin ikinci günü 43 cikti sonrasinda adetin yedinci gunu 27 cikti. Aslan pencesinden sonra adetin ikinci gunu 29 çıktı bir etkisi oldu mu tam olarak anlamadim. Sizin ne duzeyde prolaktin seviyeniz ve ne kadar zamandir bebek istiyorsunuzProlaktin yüksekliği ne zaman çıktı? Canım bendede prolaktin yüksekliği var. Ve en son adetimde baya gecikmişti ve ben bitkisel birşey içmemiştim. Prolaktin yapmış olabilir
Benim önce 51 çıktı bir hafta geçmeden bir daha ölçtürdüm 46 çıktı. İki aydır bebiş istiyoruz. Daha önceleri bir kaç denemiştik ama sonra korunma kararı almıştık. Yani bende prolaktin yüksekliği olduğu hiç aklıma gelmemiştiMerhaba prolaktin yuksekligim uzun zamandir var ama adetlerim duzenliydi yaklasik alti aydir bebek istiyoruz olmayinca olcturdum bir defa adetin ikinci günü 43 cikti sonrasinda adetin yedinci gunu 27 cikti. Aslan pencesinden sonra adetin ikinci gunu 29 çıktı bir etkisi oldu mu tam olarak anlamadim. Sizin ne duzeyde prolaktin seviyeniz ve ne kadar zamandir bebek istiyorsunuz
Pkos sizin adet dongunuzu etkiliyor mu Herhangi bi tedavi gerekiyor miBende pkos ta var.
Prolaktin yukselip dusebiliyor sanirim gorustugum doktor gebeligi engellemez ama sureci uzatir demişti sizin doktorunuz Ne yorum yaptiBenim önce 51 çıktı bir hafta geçmeden bir daha ölçtürdüm 46 çıktı. İki aydır bebiş istiyoruz. Daha önceleri bir kaç denemiştik ama sonra korunma kararı almıştık. Yani bende prolaktin yüksekliği olduğu hiç aklıma gelmemişti
Bu arada bizde bir yil korunduk saniyordum ki ilk deneyisimizde olcak amamalesef öyle olmuyormus keske hic korunmasaydik diyorum ne yapalim kismet artikBenim önce 51 çıktı bir hafta geçmeden bir daha ölçtürdüm 46 çıktı. İki aydır bebiş istiyoruz. Daha önceleri bir kaç denemiştik ama sonra korunma kararı almıştık. Yani bende prolaktin yüksekliği olduğu hiç aklıma gelmemişti
Bizde 10 ay korunduk. Bilemezdik ki canım. Bende hemen olur diye düşünmüştümBu arada bizde bir yil korunduk saniyordum ki ilk deneyisimizde olcak amamalesef öyle olmuyormus keske hic korunmasaydik diyorum ne yapalim kismet artik
Ben her ay adet oluyorum ama 28-33 arası oluyor. Bu ay 35 günden fazla oldu ondan sonra adet oldum. Prolaktinin yaptığını düşünüyorum. Stres te çok etkiliyor prolaktini ben stresli bir aydaydım. Pkos olduğunu tesadüfen öğrendim. Ara kanama şikayetiyle gittim doktor ultrasonda baktığında pkos olduğunu söylediPkos sizin adet dongunuzu etkiliyor mu Herhangi bi tedavi gerekiyor mi
Doktorum bununla ilgili birşey deme çünkü sormadım doktordan geldikten sonra çocuk yapma kararı aldık. Pkos ta olduğu için doktorum çocuğunun olması için tedavi gerekebilir dedi. Çok ağladım bir iki gün. Ama şimdi soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kürüne başlıcamProlaktin yukselip dusebiliyor sanirim gorustugum doktor gebeligi engellemez ama sureci uzatir demişti sizin doktorunuz Ne yorum yapti
Gecen ay doktora gittigimde ultrasonda bakip bana polikistik over diye bisey duydun mu dedi evet dedim sende o var dedi bende nasil oluyor daha önce bi doktora daha gitmistim o öyle bir yorum yapmamışti dedim sonrasinda peki duzenli adet oluyor musunuz dedi (bu son aya kadar duzenliydi) evet dedim her ay oluyorum o zaman sadece görünümü oyledir sizde yoktur dedi.(bu yorumu yaptiktan sonra bu ay 34 gün oldu hala olamadom bilmiyorum sonradan mi olustu) biraz uzun oldu canim ama senin icinde ayni sey gecerli olabilir diye soyluyorum her ay adet oluyorsan pkos yoktur bence her soylenene guvenmemek lazim benceBen her ay adet oluyorum ama 28-33 arası oluyor. Bu ay 35 günden fazla oldu ondan sonra adet oldum. Prolaktinin yaptığını düşünüyorum. Stres te çok etkiliyor prolaktini ben stresli bir aydaydım. Pkos olduğunu tesadüfen öğrendim. Ara kanama şikayetiyle gittim doktor ultrasonda baktığında pkos olduğunu söyledi
Canım inanıyorum aynı şekişde oldu benimde. Ama gözlerimle gördüm oradaki pkos un kistlerini. Ve ilk defa bu ay bu kadar geç adet olmuştum. Prolaktininim yüksek çıktıydı ben ona bağladım. Lh, fsh na baktı mıGecen ay doktora gittigimde ultrasonda bakip bana polikistik over diye bisey duydun mu dedi evet dedim sende o var dedi bende nasil oluyor daha önce bi doktora daha gitmistim o öyle bir yorum yapmamışti dedim sonrasinda peki duzenli adet oluyor musunuz dedi (bu son aya kadar duzenliydi) evet dedim her ay oluyorum o zaman sadece görünümü oyledir sizde yoktur dedi.(bu yorumu yaptiktan sonra bu ay 34 gün oldu hala olamadom bilmiyorum sonradan mi olustu) biraz uzun oldu canim ama senin icinde ayni sey gecerli olabilir diye soyluyorum her ay adet oluyorsan pkos yoktur bence her soylenene guvenmemek lazim bence
Lh ve fsh in nasil bir etkisi var canım pkosla alakali mi o daBende duymuştum sadece ultrason görüntüsünde olabiliyormuş. Ama vücuda olumsuz etkisi olmuyormuş. Bende adet olursam 3. Günü lh ve fsh baktırıcam. Oradada çıkarsa kesinleşmiş olur
Pkosla bağlantısı var canım. Hatta bazılarında ultrasonda görüntü olmayıp lh fsh dan yüksek olabiliyor. Lhs fsh tan yüksekse pkos deniyor genelde.Lh ve fsh in nasil bir etkisi var canım pkosla alakali mi o da
Hayyy allahim ne kadar karisik bisey bu bende hormon testine bakıldı ama bi yorum yapmadı doktor. Bisey sorcam bu durumda pkos olmak icin fsh in düşük olmasi gerekiyor ve lh yüksek olacak degil mi. Ama normalde doktorlar hep fsh in düşük olmasini istemiyor mu yani fsh yuksek olunca hamilelik icin buyuk sıkıntı oluyor diye duymustumPkosla bağlantısı var canım. Hatta bazılarında ultrasonda görüntü olmayıp lh fsh dan yüksek olabiliyor. Lhs fsh tan yüksekse pkos deniyor genelde.
Bildiğim kadarıyla fsh ve lh ın birbiriyle aynı veya birbirine yakın olması gerekiyor. Teste ki değerlerin ne canım ??Hayyy allahim ne kadar karisik bisey bu bende hormon testine bakıldı ama bi yorum yapmadı doktor. Bisey sorcam bu durumda pkos olmak icin fsh in düşük olmasi gerekiyor ve lh yüksek olacak degil mi. Ama normalde doktorlar hep fsh in düşük olmasini istemiyor mu yani fsh yuksek olunca hamilelik icin buyuk sıkıntı oluyor diye duymustum