- 23 Mayıs 2013
- 854
- 299
-
- Konu Sahibi Lebenweise
Siz hangi kürü kullan mıştınız ?bence hiç bitki kürlerine aldanma. ben gebe kalmak için kür kullandım. 17 olan prolaktin değerim kürlerden sonra 71 çıktı. her konuya yazıyorum genelde. makroprolaktin testi yaptırdım. gerçek değer 21 çıktı neyse ki 71 olan yalancı yüksekmiş ama kür kullandığım 2 ay boyunca adetlerim şaştı, meme ağrısından uyuyamadığım zamanlar oldu. en güzeli doktor kontrolü. geçmiş olsun.
Hayıt suyu+üzüm çekirdeği suyu+macun+karışık bitki çayı kullandım canım benSiz hangi kürü kullan mıştınız ?
Teşekkür ederim cnm. Allahım bizede nasip eder inşallah. Ben aslan pençesine başladım bu gün. Aletimin 1. Günü. Yumurtlamaya kadar kullanayım bakalım. Olmadı, sonraki aylarda bu senin kürleri yaparım.Hayıt suyu+üzüm çekirdeği suyu+macun+karışık bitki çayı kullandım canım ben
Rica ederim ama benim kürü yapma derim ben. Değerlerimi çok oynattı bu kür, alt üst etti desem yeridirTeşekkür ederim cnm. Allahım bizede nasip eder inşallah. Ben aslan pençesine başladım bu gün. Aletimin 1. Günü. Yumurtlamaya kadar kullanayım bakalım. Olmadı, sonraki aylarda bu senin kürleri yaparım.
Ben hayatın bitkisel hapını aldım agnucaston onu kullandım . Zaten 15 gün kullandım yumurta catladiktan iki gün sonra bıraktım. Eğer hamileysem bir zararı dokunmasın diye. Şükür o ay hamileydim. Rabbim ondan isteyen herkese nasip etsin aratmasın kucqklarimizi boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinProlaktini yüksek olan ve bitki çayları ile düşürenler ne kadar sürede etki etti acaba ?
Prolaktinin kaçtı canım?Ben hayatın bitkisel hapını aldım agnucaston onu kullandım . Zaten 15 gün kullandım yumurta catladiktan iki gün sonra bıraktım. Eğer hamileysem bir zararı dokunmasın diye. Şükür o ay hamileydim. Rabbim ondan isteyen herkese nasip etsin aratmasın kucqklarimizi boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Rica ederim ama benim kürü yapma derim ben. Değerlerimi çok oynattı bu kür, alt üst etti desem yeridir
Hayır değilim maalesef kialsem nasıl hangi hormonlarını oynattı canım sen hamile değilmisin ki?
Hayit suyu genelde prolsktini yükseltiyormuş cnm, sende sadece 1 kür yap, en hormon dengeleyen kür aslan pençesiymiş. Aslan penençesi tsh yıda düzenliyor. Tadıda kötü değil.Hayır değilim maalesef kiBenim prolaktin ve tsh oynadı.
Yok canım benim ağzım yandı artık küre filan başlamam. 2 ay geçti çok şükür ilaç kullanmadan tsh düştü, prolaktin zaten yalancı yükseklik çıktı.Hayit suyu genelde prolsktini yükseltiyormuş cnm, sende sadece 1 kür yap, en hormon dengeleyen kür aslan pençesiymiş. Aslan penençesi tsh yıda düzenliyor. Tadıda kötü değil.
Yalancı yükseklik olunca hamileliğe engel değilmiymiş canım?Yok canım benim ağzım yandı artık küre filan başlamam. 2 ay geçti çok şükür ilaç kullanmadan tsh düştü, prolaktin zaten yalancı yükseklik çıktı.
Sanırım değil, çünkü gerçek değeri 21 çıktı. Kuzenim tüp bebek doktoru, ona attım 71 çıkınca, hemen makroprolaktin testi yaptır dedi. Yaptırıp bir daha sonucu attım, tamam hiç problem yok, değerlerin gayet normal dedi.Yalancı yükseklik olunca hamileliğe engel değilmiymiş canım?
Aaa bunu okuduğuma çok sevindim şimdi benSanırım değil, çünkü gerçek değeri 21 çıktı. Kuzenim tüp bebek doktoru, ona attım 71 çıkınca, hemen makroprolaktin testi yaptır dedi. Yaptırıp bir daha sonucu attım, tamam hiç problem yok, değerlerin gayet normal dedi.
Ya makroprolaktin denen bir muhabbet var, tam olayını bilmiyorum. O testi yapıyorlar, orada prolaktin değeri ve başka prolaktin değerleri de çıkıyor. İstersen yaptır tabii. Yalnız özelde ben 250 TL’ye yaptırdım, biraz pahalı bir test. Doktor istese de aynı parayı alıyorlarmış çünkü benim yaptırdığım hastane, istanbulda başka bir laboratuvara gönderiyormuş kan numunesini. Belki senin yaptıracağın hastanenin laboratuvar bünyesinde çalışılan bir testtir ve daha ucuza yapılır, bilemiyorum.Aaa bunu okuduğuma çok sevindim şimdi benbelki benimkide yalancıdır ya bendemi yaptırsam o testi, benim 35 çıktı, yalancı neymiş ki tam olarak? Göğüste uyarılma fln olduğunda mı yükseliyormuş bunamı yalancı deniyor acaba
Hımm bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü toplamda 2 tane dostinex içecektim, ne yapacak olsam bi sorun çıkıyor hep ya, herkes bişey diyor hepsi mantıklı geliyor. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ⚘ inşallah en yakın zamanda hamile kalabilirizYa makroprolaktin denen bir muhabbet var, tam olayını bilmiyorum. O testi yapıyorlar, orada prolaktin değeri ve başka prolaktin değerleri de çıkıyor. İstersen yaptır tabii. Yalnız özelde ben 250 TL’ye yaptırdım, biraz pahalı bir test. Doktor istese de aynı parayı alıyorlarmış çünkü benim yaptırdığım hastane, istanbulda başka bir laboratuvara gönderiyormuş kan numunesini. Belki senin yaptıracağın hastanenin laboratuvar bünyesinde çalışılan bir testtir ve daha ucuza yapılır, bilemiyorum.
ilişkiye girmek, emzirmek, memelerin uyarılması, memeye darbe almak, stres gibi faktörler bu hormonu yükseltiyor. Zaten en az 2 test yapılmalı diyorlar yüksek tanısını koyabilmek için. Yarım saat içinde bile değişebilen bir hormon.
bence makroprolaktin testini yaptır, gerçek değerini gör ve ona göre ilaç kullan.