- 28 Mayıs 2022
- 9
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi Gulukyan tugba
Söylemedi sadece baktı ve kese gözükmüyor dedi bir daha test istedi dış gebelikten koktum özel olduğu için bir daha kan testi vermedim cevabın için çok teşekürlerCanım 2 tane hücre şuan o daha, nasıl gözüksün. En az 2 haftası var. Doktorunun bunu söylemesi lazımdı sana
Evet gerçekten sonuçlarında atım bskabilirsiniz benim korkum o öyle diyince dış gebelik korkusu19 hcg ile doktor bakıp kese görünmüyor mu dedi?
Çok teşekürlerDaha Çookk yeni bir gebelik. 1000den 1500den sonra başlıyor kese görünmeye stres yapmayın sağlıkla ilerlesin inşallah.
Değiştirmek ne kelime bir daha gitmedim bile korkudanSiz o doktoru değiştirin bence
Bidaha o doktora gitmeyinSöylemedi sadece baktı ve kese gözükmüyor dedi bir daha test istedi dış gebelikten koktum özel olduğu için bir daha kan testi vermedim cevabın için çok teşekürler
gebeliğinizi tebrik ederim.2-3 günde bir kan verin ve artışı takip edin . Allah kucağınıza almayı nasip etsinDeğiştirmek ne kelime bir daha gitmedim bile korkudan
Amin teşekürler takip edicegim birde dış gebelikten korkuyordum öyle bişey söz konusu olabilir migebeliğinizi tebrik ederim.2-3 günde bir kan verin ve artışı takip edin . Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Rahminizle alakalı bir yorumda bulundu mu? Kalınlaşmış rahim duvarınız falan diye.Evet gerçekten sonuçlarında atım bskabilirsiniz benim korkum o öyle diyince dış gebelik korkusu
ihtimaller her zaman vardır. kötüyü düşünmeyin . güzel bi doktor bulun ve takip için gidin aradaAmin teşekürler takip edicegim birde dış gebelikten korkuyordum öyle bişey söz konusu olabilir mi
Yok hayır sadece ultrasonla baktı rahim üstüne kese yok dedi ordan çıktım bı devlet Hastanesi'ne gittim bir daha kan verdim ve ordada gebesiniz dedi intahaplanma var ve kansızlık var dedi aklım iyice karıştıRahminizle alakalı bir yorumda bulundu mu? Kalınlaşmış rahim duvarınız falan diye.
Giderim çok sağolunihtimaller her zaman vardır. kötüyü düşünmeyin . güzel bi doktor bulun ve takip için gidin arada
Yok hayır sadece ultrasonla baktı rahim üstüne kese yok dedi ordan çıktım bı devlet Hastanesi'ne gittim bir daha kan verdim ve ordada gebesiniz dedi intahaplanma var ve kansızlık var dedi aklım iyice karıştı
Teşekürler yardımıniz için ben randevu alıyım dediğiniz gibi koku daha kötü ederBence kendinize güzel bir doktor seçin. Karışıklık daha da korkutuyor sizi. Hem iltihaplanma da varmış belki tedaviye başlar.
Bu günleri de kendize zehir etmeyin.