• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste pozitif fakat hastayım

Ozlmozkn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
70
44
8
32
Merhabalar 3 gün önce kan testi yaptrdım ve test yaptım teste silik şekilde 2 çizgi cıktı ve kan testi değerimde 13.4 cıktı fakat test yaptrdıktan saatler sonra regl oldum . Acaba hamile olma ihtimalim varmıdır bazı kişilerde geç döllenme oldugu için hasta olma ihtimalleri olabilirmiş ilk zamanda bana yardım edermisiniz?

Merhabalar 3 gün önce kan testi yaptrdım ve test yaptım teste silik şekilde 2 çizgi cıktı ve kan testi değerimde 13.4 cıktı fakat test yaptrdıktan saatler sonra regl oldum . Acaba hamile olma ihtimalim varmıdır bazı kişilerde geç döllenme oldugu için hasta olma ihtimalleri olabilirmiş ilk zamanda bana yardım edermisiniz?
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz

Bayramdan sonra tekrar gelmem söylenildi doktor tarafından. Kimyasal gebeliği tam olarak bilmiyorum düşük mü oluyor
evet ama düşük bile sayılmıyor.
bi çok kadın yaşıyor farketmiyor bile.
ben 4-5 kez yaşadım önemli bir durum değiil yani.

döllenme oluyor ama tutunamadan düşüyor.

Normal adet mi oldunuz. Hala devam ediyor mu. Benim de 4 gün gecikmeden sonra oldu 1 saat sürdü kanamam sonra durmuştu. Çok şükür bir sıkıntı yoktu.

Back