Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac dkda cikti? 2. Cizgi varSizce bu test pozitif mi yoksa koruma çizgisi falan mı
5 dk içinde anca bukadar belirginlesti
dkda cikti? 2. Cizg
Bana pozitif gibi geldi bat ne zaman geçti mi
Testin markası neSizce bu test pozitif mi yoksa koruma çizgisi falan mı
ArtimetTestin markası ne
Bu marka baya bi yalanci pozitif çıkarıyor başka marka bi test alıp deneyin tekrar inşallah vardırArtimet
ArtTestin markası ne
Evet eyer pazar günü de yaptığımda pozitif çıksaydı hcg düşmemiş vs dicektim ama onun negatif bunun bozitif çıkması biraz kafamı karıştırdıArtimet de sıkıntı olabilir diye biliyorum kürtaj sonrası ise bilmiyorum ama pazar günü yapilanda çizgi göremedim
İkiside aynı marka bu arada erkenden doktora gitmek de istemiyorum sonrası için zor süreç oluyor bakalım belki tekrar bı test yaparimArtimet de sıkıntı olabilir diye biliyorum kürtaj sonrası ise bilmiyorum ama pazar günü yapilanda çizgi göremedim
Öyle yapicam bakalım teşekkür ederimBu marka baya bi yalanci pozitif çıkarıyor başka marka bi test alıp deneyin tekrar inşallah vardır
Sağolun teşekkür ederim :)Aynen bi kaç gün sonra tekrar test yapın bence umarım güzel haberler alırsınız
Evet artimet yok vermedim varsada çok erken vermek istemiyorum sizinkide benimkine çok benziyor adet tarihinize varmı şuanBenimki de bu şekilde artimed mi testiniz kan verdiniz mi
12-13 gün varEvet artimet yok vermedim varsada çok erken vermek istemiyorum sizinkide benimkine çok benziyor adet tarihinize varmı şuan
Bence var gibi sizin şuan çünkü artimet de olsa olmayınca hiç bişey çıkmıyor çünkü pazar gunude aynı marka test yapdim negatif vermişti daha bugün yaptigim da yeni yeni çıkmaya başladı ve belim vs ağrıyor sizde belirti varmı12-13 gün var
Merhaba kan verdiniz mi bende bu marka kullandım pozitif çıktı yarın kan vereceğimBenimki de bu şekilde artimed mi testiniz kan verdiniz mi