• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakarmısınız

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.385
1.592
63
İyi geceler 🧿
Sat 13 Şubat döngüm düzenlidir geçen ay gecikme yasamıstım 26,27 güne bir olurum bu ay da gecikmenin 3 günündeyim bir saat önce test yaptım ve 5 dakika içinde çıktı sizce bu gecikmeye göre çizgi silik mi . Çok uzun zamandır bekliyordum hatta Salı günü genetik testler için randevumuz vardı tüp bebeğe başlıcaktık. Genetiğe gitmem gerekiyor mu bir de sorun olur mu ? 🥹

Eklentiler

• IMG_0561.webp
    IMG_0561.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Hemen yarın test verin yarın çıkar zaten beta yüksek çıkarsa genetiğe gitmezsiniz şimdilik

Gecikmeye göre silik mi sizce
O teste göre değişiyor sanırım. 1 aylıkken benim çok belirgindi. Arkadaşımınki tam hatırlamıyorum ama süre kısayken bile çizgi yoğundu. Teste göre değişiyor da olabilir. Sağlıkla gelsin inşallah

Hemen yarın test verin yarın çıkar zaten beta yüksek çıkarsa genetiğe gitmezsiniz şimdilik
Çok zor randevu bulması üni hastanelerinde . Daha önce de 3 kimyasal 1 boş gebelik var . En azından sorunu öğrensek tekrar düşük olmaması için önlem alınır mı . Sonuçlar geç çıkıyor ama nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum

O teste göre değişiyor sanırım. 1 aylıkken benim çok belirgindi. Arkadaşımınki tam hatırlamıyorum ama süre kısayken bile çizgi yoğundu. Teste göre değişiyor da olabilir. Sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah

İyi geceler 🧿
Sat 13 Şubat döngüm düzenlidir geçen ay gecikme yasamıstım 26,27 güne bir olurum bu ay da gecikmenin 6.günündeyim bir saat önce test yaptım ve 5 dakika içinde çıktı sizce bu gecikmeye göre çizgi silik mi . Çok uzun zamandır bekliyordum hatta Salı günü genetik testler için randevumuz vardı tüp bebeğe başlıcaktık. Genetiğe gitmem gerekiyor mu bir de sorun olur mu ? 🥹
Hangi marka test

Aile hekimliğinde randevu verin sabah genetiğe gittiğinizde de durumu bildirin isterseniz hatta genetiğe gittiğinizde her türlü bildirin durumu

İyi geceler 🧿
Sat 13 Şubat döngüm düzenlidir geçen ay gecikme yasamıstım 26,27 güne bir olurum bu ay da gecikmenin 6.günündeyim bir saat önce test yaptım ve 5 dakika içinde çıktı sizce bu gecikmeye göre çizgi silik mi . Çok uzun zamandır bekliyordum hatta Salı günü genetik testler için randevumuz vardı tüp bebeğe başlıcaktık. Genetiğe gitmem gerekiyor mu bir de sorun olur mu ? 🥹
Var bence hayırlısı olsun inşallah önce kadın doğuma gidip genetik için bilgi alıp gerek var mı yok mu öyle gidin bence

Var bence hayırlısı olsun inşallah önce kadın doğuma gidip genetik için bilgi alıp gerek var mı yok mu öyle gidin bence
Teşekkür ederim kan testi verip kendi doktoruma danışsam daha mantıklı olcak gibi . Malum devlet hastaneleri önemsemiyor böyle durumları . Regl olunca gel demişti en azından bilgi verir belki

İlk kez yaptım bende bu marka ile ne kadar doğru sonuç veriyor bilmiyorum
Hevesinizi kırmak istemem ben bu testle 3 kez yalancı pozitif gördüm hatta burda bir arkadasta ayni durum olmuştu farklı bir markayla test yapın eczanelerde dıpıll marka oluyor kaset test o iyi hiç yalancı positif vermedi bana. Erken gebelik olarakda awox alın derim veya prodoctor de olur

Hevesinizi kırmak istemem ben bu testle 3 kez yalancı pozitif gördüm hatta burda bir arkadasta ayni durum olmuştu farklı bir markayla test yapın eczanelerde dıpıll marka oluyor kaset test o iyi hiç yalancı positif vermedi bana. Erken gebelik olarakda awox alın derim veya prodoctor de olur
Reglim 6 gün gecikti ve olmam gereken gün pembe lekelenme yerleşme kanaması gibi bişey yaşadım evet günüm geçmemiş olsa çizgiyi anında görmesem bende şüphe ederim ama resmen pat diye çizgi belirdi . Elimde bitane daha var aynısından yarın sabah uyanınca tekrarlıyım en iyisi arka arkaya yalancı pozitif vermez heralde ya 🥲

İyi geceler 🧿
Bu testi açıklama yapmadan atsan direk pozitif derdim ama 6 gün gecikme için ikinci çizgi silik duruyor.Yani hamileyken kıpkırmızı olması gerekir diye düşünüyorum.Ama inşallah hamilesindir 🥰

Bu testi açıklama yapmadan atsan direk pozitif derdim ama 6 gün gecikme için ikinci çizgi silik duruyor.Yani hamileyken kıpkırmızı olması gerekir diye düşünüyorum.Ama inşallah hamilesindir 🥰
Belki de geç yumurtladım bilmiyorum yumurtlama tarihimi .. geçen ay 30. Günde adet olmuştum mesela geç yumurtalamışım belki bu ayda öyle olup geç göllenme olmuştur gecikmeyi 30. Günden hesaplarsam gecikmenin 3. Günü oluyor .. bir umut bilmiyorum.🤷‍♀️ 1,5 sene sonunda kürtaj ardından ilk kez hamile kaldım testlerde bir tane bile böyle çizgi görmedim onca zamandır . Sağlıklı ilerlesin de bişey istemiyor insan 😣

Belki de geç yumurtladım bilmiyorum yumurtlama tarihimi .. geçen ay 30. Günde adet olmuştum mesela geç yumurtalamışım belki bu ayda öyle olup geç göllenme olmuştur gecikmeyi 30. Günden hesaplarsam gecikmenin 3. Günü oluyor .. bir umut bilmiyorum.🤷‍♀️ 1,5 sene sonunda kürtaj ardından ilk kez hamile kaldım testlerde bir tane bile böyle çizgi görmedim onca zamandır . Sağlıklı ilerlesin de bişey istemiyor insan 😣
Çok zor beklemek tahmin ediyorum.Biraz daha sabır,inşallah güzel haberini alırım 😊

İyi geceler 🧿
Çizgi var canım hemen mi çıktı? Gecikmende varmış hemen kan vermelisin 😊inşallah seninledir

Çizgi var canım hemen mi belirti? Gecikmende varmış hemen kan vermelisin 😊inşallah seninledir
Teşekkür ederim amin.Evet daha c çizgisine idrar ulaşmadan t çizgisindeki belirdi daha damlatıyordum şok oldum hızlı çıkınca .. inşallah sağlıkla ilerlesin varsa da önemli olan o .

Back
X