Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teste bakarmısınız
- Konu Sahibi Alazim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
Görsel yokBelli belirsiz bi çizgi var sizce hamile olabilirmiyim regliye 2 gün var
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
Regl tarihiniz geçince kan verinBelli belirsiz bi çizgi var sizce hamile olabilirmiyim regliye 2 gün var
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
Regl tarihiniz geçince kan verinya regliye güvenemem 3 ay önce doğum yaptım
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Korunmasız bir ilişki olduysa tabii ki bir ihtimal var. Regl sabahı tekrar test yapabilirsiniz.Belli belirsiz bi çizgi var sizce hamile olabilirmiyim regliye 2 gün var
- 20 Ekim 2021
- 194
- 125
- 33
- 25
Hanımefendi belki de istiyodur bilemeyiz onun hayatı3 ay önce doğum yaptınız ve yeni gebelik şüpheniz mi var? Canınıza kastınız var sanırım. Sıkı sıkıya korunmanız gerekirken. Gidip kan verin bhgc baktırın reglinize güvenmiyorsanız. En garanti sonuç kandan gelir
Aynen ya yükleyimTesti yükleyememişsiniz
Aynenn ölmek istiyorum hobi olarak ben ölmeyi tercih ediyorum canıma büyük kastm var3 ay önce doğum yaptınız ve yeni gebelik şüpheniz mi var? Canınıza kastınız var sanırım. Sıkı sıkıya korunmanız gerekirken. Gidip kan verin bhgc baktırın reglinize güvenmiyorsanız. En garanti sonuç kandan gelir
Yok ya zaten başka test yaptım çıkmadıRegl tarihiniz geçince kan verin
Zaten başka test yaptım onda çıkmadıGörsel yok
Ayrıca nerden biliyosunuz nasıl doğum yaptığımı ölü doğum belki belki sezaryen belki normal insanlar kendilerini sizden daha çok düşünüyo merak etmeyin3 ay önce doğum yaptınız ve yeni gebelik şüpheniz mi var? Canınıza kastınız var sanırım. Sıkı sıkıya korunmanız gerekirken. Gidip kan verin bhgc baktırın reglinize güvenmiyorsanız. En garanti sonuç kandan gelir
- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
Sen buna bakma bacım. Bütün konularda konu sahiplerini eşleştirerek yorum yapıyor. Kendisinin nasıl bı hayatı varsa herkesi eleştiriyor bı tane pozitif yorunumunu görmedim. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallahAyrıca nerden biliyosunuz nasıl doğum yaptığımı ölü doğum belki belki sezaryen belki normal insanlar kendilerini sizden daha çok düşünüyo merak etmeyin
- 20 Ekim 2014
- 1.776
- 1.429
- 333
arkadaslar kadın kötü bişey dememiş arka arkaya çokmu iyi sanki çıkın şu kafadan. ilk bebeği emziremeden onla ilgilenemeden ikinci gebelik çokmu kolay geliyo ben anlamıyom ki. gayette haklı bırak 3ayı senelerce korunmak gerekli. cocuk dogurup nasılsabüyür kafasını attıgımızı sanıyodum bunlar eskide kalmadımı gayet normal karşılayıp bide yüklenmişsiniz eleştrmek için değil 2insan evladının hayatı ve gelişimi söz konusu
Niye o mu büyütücekmiş kendi evladıyla ilgilensin mümkünsearkadaslar kadın kötü bişey dememiş arka arkaya çokmu iyi sanki çıkın şu kafadan. ilk bebeği emziremeden onla ilgilenemeden ikinci gebelik çokmu kolay geliyo ben anlamıyom ki. gayette haklı bırak 3ayı senelerce korunmak gerekli. cocuk dogurup nasılsabüyür kafasını attıgımızı sanıyodum bunlar eskide kalmadımı gayet normal karşılayıp bide yüklenmişsiniz eleştrmek için değil 2insan evladının hayatı ve gelişimi söz konusu