Teste bakarmısınız arkadaşlar ?

dilekmelek4191

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
130
297
53
33
Arkadaşlar iyi günler biraz uzun yazacağım ama :) Benim Allah bağışlasın 3 yaşında bir kızım var şimdi rabbim nasip ederse bir kardeş düşünüyoruz, şöyle ki normalde adetlerim.öyle günü gününe düzenli değildir hele sıcak havalarda daha çok değişiyor bazen 4-5 gün erken oluyor bazen 7-8 gün sonra oluyor, bir de 4-5 ayda 18-19 kilo verdim onun etkisi de var dedi doktor, şimdi şöyleki normalde adet takvimi ortalama hesap yaptığı için bugün 6 gün gecikme gösteriyor yaptığım adet testini atacağım şimdi bana çook hafif silik gibi bir.iz var gibi geldi, ama muhtemelen adetim 6 gün geçmedi çünkü adet döngüm bu ay muhtemelen uzadı eğer çizgiyi görüyorsanız muhtemelen adet olmam gereken gün ya bugündü ya dün falandı, ama çizgi yoksa hasta olurum herhalde bikaç güne :) Fikriniz nedir acaba?

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20200808-083908.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 94
  • Ekran görüntüleri_20200808-083857.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 200
  • IMG_20200808_084516.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 224
Var var hayırlı olsun çok yeni normal boyle çıkması bi kan verin
Aslında bende sağlıkçıyım ama ilk kızımda çok uğraştım hamilelik için şimdi ilk denemede olabilmesi imkansızmış gibi geliyor o yüzden idrarda net çizgi görmeden kan vermek istemiyorum ilkinde tüm hastanenin diline düşmüştümde ben pazartesi bie test daha yapayım en iyisi sonra kan vereyim

ilk heyecanlar baska oluyor aynen koyulaşma varmi bakarsınız

Hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…