- 30 Kasım 2017
- 8.259
- 4.132
Ben gördüm canım silik bu test ama adetin geçmesini bekle bi kaç gün daha ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördüm canım silik bu test ama adetin geçmesini bekle bi kaç gün daha ?
Sizden başkası görmemiş ama acaba var mı diye testlerde gözleri çıkacak şekilde çizgi arayan biri olarak hemen gördüm ben maşallah sağlıkla gelsin bebeginiz
Bu ilk yaptığı test.. hamileliği netleşmiş..Ben gördüm canım silik bu test ama adetin geçmesini bekle bi kaç gün daha ?
11 aylık olduk bile Allahım bu duyguyu sanada geçiktirmeden yaşatır inşallahSizden başkası görmemiş ama acaba var mı diye testlerde gözleri çıkacak şekilde çizgi arayan biri olarak hemen gördüm ben maşallah sağlıkla gelsin bebeginiz
Maşallah barekallah Allah size bağışlasın. 2 buçuk yıl olacak evliyim hiç korunmadim. Ovulasyon denemedim stres olurum diye.. belki ilerleyen aylarda denerim. Hayırlısı olsun inşallah diyeyim11 aylık olduk bile Allahım bu duyguyu sanada geçiktirmeden yaşatır inşallah
Valla ben bu konularda çok sabırsızdım reglim gecikmese bile test yapıyordum 3 ay denedik olmadı pozitif sonra ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü değerlendirdim 3 gün öyle oldu denk getirememişim demekki negatifse bile ovulasyonla dene reglin bitince hemen ama inşallah hiç gerek kalmaz bu dediğime
Öylemi hayırlı olsun ozaman sağlıkla büyütsün inşallahBu ilk yaptığı test.. hamileliği netleşmiş..
Mutlaka kan verince yaz ovulasyonu dene hiç stres olmazsın keşke başta deneseydim dersin eminim buna benim komşumda 2 yıldır çocuk düşünüyordu yumurtlama zamanı çok düzensizmiş ovulasyonla 3. Denemesinde hamile olduğunu öğrendi keşke seni dinleseydim diyor hepMaşallah barekallah Allah size bağışlasın. 2 buçuk yıl olacak evliyim hiç korunmadim. Ovulasyon denemedim stres olurum diye.. belki ilerleyen aylarda denerim. Hayırlısı olsun inşallah diyeyim
Teşekkürler Allahım isteyen herkese yaşatsınÖylemi hayırlı olsun ozaman sağlıkla büyütsün inşallah
İnşallah regl olmazsam haftaya kan verecegim ve size yazacağım.. olmazsa ovulasyon düşüneceğim artikMutlaka kan verince yaz ovulasyonu dene hiç stres olmazsın keşke başta deneseydim dersin eminim buna benim komşumda 2 yıldır çocuk düşünüyordu yumurtlama zamanı çok düzensizmiş ovulasyonla 3. Denemesinde hamile olduğunu öğrendi keşke seni dinleseydim diyor hep
Telefonum net çıkarmıyor diye atmak istemedim ama yine bir bakinBence testi tekrarla canım şuanda testin son halini atarmısın
İnşallah olmazsın bekliyorum mutlaka güzel haberiİnşallah regl olmazsam haftaya kan verecegim ve size yazacağım.. olmazsa ovulasyon düşüneceğim artik
AminTeşekkürler Allahım isteyen herkese yaşatsın
Ben böyle öğrendim gebeliğimi. Aynen böyleydiDikkatli bakmaktan gözlerim ağırdı bir türlü emin olamıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim. Dün regl gunumdu. Bu erken gebelik testi sonuçta olsaydı çıkardı diyorum ama gölge mi var ben mi yanlış görüyorum bilemedim
Maşallah adınıza çok sevindim. Regliniz gecikmiş miydiBen böyle öğrendim gebeliğimi. Aynen böyleydi
Sabah ilk idrarla tekrar yap canım çok hafif gölge gördüm sanki ama ümitlendirmek istemem kuruma çizgiside olabilir çünküDikkatli bakmaktan gözlerim ağırdı bir türlü emin olamıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim. Dün regl gunumdu. Bu erken gebelik testi sonuçta olsaydı çıkardı diyorum ama gölge mi var ben mi yanlış görüyorum bilemedim
Evet hem de 2 günMaşallah adınıza çok sevindim. Regliniz gecikmiş miydi
Teşekkür ederim güzel mesajınız icinSabah ilk idrarla tekrar yap canım çok hafif gölge gördüm sanki ama ümitlendirmek istemem kuruma çizgiside olabilir çünkü
Benim de iki gün . Umut oldu mesajiniz teşekkürlerEvet hem de 2 gün
Canım tekrar test yaptın mıBenim de iki gün . Umut oldu mesajiniz teşekkürler
Evet. Testleri tekrarladim negatif. En son days doctor erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Pazartesi kan verdim negatif. Ve hala regl olmadım. Çok tuhaf bir sürec yaşıyorum. İlkkez bu kadar gecikti. Ayrıca hiç adet belirtisi yok.Canım tekrar test yaptın mı