• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız, sizce Hamile miyim?

altin1311

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
10
7
1
28
Merhabalar aranıza yeni katıldım. size bir sorum olacak. 27 yaşında pcoslu biriyim. 3 aydır evliyim korunmuyoruz çocuk olmuyor pcosta kolay kolay diye. dün test yaptım ve idrarı damlatır damlatmaz hemen 2. çizgi çıktı. bu testlerin yanılma payı var mı? eşime söylemek için kan testi yaptırmayı mı beklemeliyim? yanıtlarsanız teşekkür ederim 🥹
Son adet tarihim 8 Ağustos ama hep böyle gecikirim o yüzden dert etmemiştim. 15 Eylül'de test yaptım net biri şekilde negatifti. Dün test yaptım direkt 2.çizgi çıktı hiç beklemeden. Hiçbir belirtim de yok. Gözümle görmeme rağmen korkuyorum 🥺
Eki Görüntüle 3310017

İnşallah hamilesinizdir. Emin olmak için kan testi verin bence. Bu testte bozuk olabilir diyorsanız varsa bi test daha yapın bence. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhabalar aranıza yeni katıldım. size bir sorum olacak. 27 yaşında pcoslu biriyim. 3 aydır evliyim korunmuyoruz çocuk olmuyor pcosta kolay kolay diye. dün test yaptım ve idrarı damlatır damlatmaz hemen 2. çizgi çıktı. bu testlerin yanılma payı var mı? eşime söylemek için kan testi yaptırmayı mı beklemeliyim? yanıtlarsanız teşekkür ederim 🥹
Son adet tarihim 8 Ağustos ama hep böyle gecikirim o yüzden dert etmemiştim. 15 Eylül'de test yaptım net biri şekilde negatifti. Dün test yaptım direkt 2.çizgi çıktı hiç beklemeden. Hiçbir belirtim de yok. Gözümle görmeme rağmen korkuyorum 🥺
Eki Görüntüle 3310017
Hayırlı olsun. Hamilesiniz. Testlerin yanılma payı olsa da bu kadar koyu çizgi çıkmaz. Bu çok net.🧿

Hamile olduğunuzu düşünüyorum. Hemen çıktıysa yanılma payı olmuyormuş bende yeni öğrendim. Benim çok silikti hemen çıkmıştı, gün ve gün yeniledim yine hemen çıktı. Sanırım yanlış olması için bir 20 dakika bekledikten sonra çizgi çıkması gerekiyor. Elinizde test varsa şimdi tekrar yapın, ilk idrarı beklemenize gerek yok. Çizgi bariz belli. İnş hamilesinizdir 😍

Hamile olduğunuzu düşünüyorum. Hemen çıktıysa yanılma payı olmuyormuş bende yeni öğrendim. Benim çok silikti hemen çıkmıştı, gün ve gün yeniledim yine hemen çıktı. Sanırım yanlış olması için bir 20 dakika bekledikten sonra çizgi çıkması gerekiyor. Elinizde test varsa şimdi tekrar yapın, ilk idrarı beklemenize gerek yok. Çizgi bariz belli. İnş hamilesinizdir 😍
Elimde maalesef test yok bugün de pazar test alacak yer yok heyecanlı heyecanlı yarını bekliyorum eşime de söylemedim içimde patlayacak resmen o da hiçbir şeyden habersiz kendi halinde takılıyor haberi yok ki baba oluyor 😂😂😂 yarın sabah hastaneye giderken de test alıcam çünkü randevum 11.30da. Kan versem bile en iyi ihtimalle öğleden sonra çıkacak. O saate kadar bi test daha yaparım 😂😂 inşallah hayırlısıyla hamileyimdir 😍😍

Back