Öncelikle teşekkür ederim. Dün değerlendirmiştik bugün de değerlendirmeli miyiz?pik yapmış değerlendirin bence yarın devam edin teste eğer silikleşirse çatlamış demektir o günü de değerlindirin
Evet silikleşene kadar devam edinÖncelikle teşekkür ederim. Dün değerlendirmiştik bugün de değerlendirmeli miyiz?
Bugünkü baya T çizgisi koyu yani çatlamak üzere bugün ve yarını da değerlendirin çizgi silik olana kadar test yapıp kontrol edin inşallah hayırlısı olsunMerhaba ayın 15inde doktor kontrolünde doktor folikül 15mm olmuş günaşırı ilişkiye başlayabilirsiniz dedi. Ben yine de Ovülasyon testi yapıyorum iki gündür bakabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım :/Eki Görüntüle 3539110 Eki Görüntüle 3539111
Çok teşekkür ederim. İlk deneyim olunca biraz kafam karışmıştı :) aynı saatlerde vs yapmadım farkeder mi ki?Evet silikleşene kadar devam eden
Rica ederim Normalde aynı saatler diyorlar ama gün içinde iki üç defa test yapan var ben hep aynı saatlerde yaptım ama çizgi baya koyulaşmış ya bu gece çatlar en geç yarın olur sis onun için riske atmayın bugün ve yarını değerlendirinÇok teşekkür ederim. İlk deneyim olunca biraz kafam karışmıştı :) aynı saatlerde vs yapmadım farkeder mi ki?
değerlendirin tabiiki bu süreçte eşiniz bolbol havuç tüketsin tabi sizde çatlamaya yardımcıymışÖncelikle teşekkür ederim. Dün değerlendirmiştik bugün de değerlendirmeli miyiz?
Bende karın ağrısı olduğu için 2 gündür yapıyordum bu testi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz içinRica ederim Normalde aynı saatler diyorlar ama gün içinde iki üç defa test yapan var ben hep aynı saatlerde yaptım ama çizgi baya koyulaşmış ya bu gece çatlar en geç yarın olur sis onun için riske atmayın bugün ve yarını değerlendirin
Yaaa öyle mi hiç bilmiyordum teşekkür ederiiizdeğerlendirin tabiiki bu süreçte eşiniz bolbol havuç tüketsin tabi sizde çatlamaya yardımcıymış
Amin inşallah silik olunca da o günü de degerlendir biz işimizi sağlama alalım inşallah gerisi Rabbimin takdiriBende karın ağrısı olduğu için 2 gündür yapıyordum bu testi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz içinPeki bir şey daha sorsam, bu silikleştikten sonra gün değerlendirmesi yapmamıza gerek yok değil mi? Regl gecikmesi mi bekleyeceğiz?
Tamamdır silikleştiği günde değerlendirip beklemeye geçiyoruz anladığım kadarıylaAmin inşallah silik olunca da o günü de degerlendir biz işimizi sağlama alalım inşallah gerisi Rabbimin takdiri
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah güzel haberlerleBugün ve yarını değerlendir unutma
Evet canım öyle yapacaksın biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah dilerim ay sonu yada ay başı gebelik müjdesiyle gelirsin inşallah AminTamamdır silikleştiği günde değerlendirip beklemeye geçiyoruz anladığım kadarıyla
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah güzel haberlerle
Amiiin bekleyen isteyen herkesin inşallahSilik olduktan sonrada değerlendir ondan sonra artık regl vaktini bekle inşallah sağlıklı hayırlı güzel gebeliğin olsun
Güzel dualarınız için teşekkür ederim hepimiz için çok güzel şeyler olsun inşallah amiinnEvet canım öyle yapacaksın biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah dilerim ay sonu yada ay başı gebelik müjdesiyle gelirsin inşallah Amin
Ay evet ben dün yaptığımda pek inanmadan yapmıştım ama bugün karın ağrısı yaşayınca hemen tekrar yaptım buraya attım pik denildi. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse en güzel şekilde olur inşallahO zaman bu “Ovulasyon testleri doğru” demek oluyor. Ben de yapıp güvenemiyordumsanırım freely marka ben de yaptım bu ay böyle koyu pik görüp o günü ve ertesi günü değerlendirdim. İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?