• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakabilir misiniiiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mtrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
10
10
3
25
Merhaba ayın 15inde doktor kontrolünde doktor folikül 15mm olmuş günaşırı ilişkiye başlayabilirsiniz dedi. Ben yine de Ovülasyon testi yapıyorum iki gündür bakabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım :/
IMG_0344.jpeg
IMG_0349.jpeg

pik yapmış değerlendirin bence yarın devam edin teste eğer silikleşirse çatlamış demektir o günü de değerlindirin

Merhaba ayın 15inde doktor kontrolünde doktor folikül 15mm olmuş günaşırı ilişkiye başlayabilirsiniz dedi. Ben yine de Ovülasyon testi yapıyorum iki gündür bakabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım :/Eki Görüntüle 3539110 Eki Görüntüle 3539111
Bugünkü baya T çizgisi koyu yani çatlamak üzere bugün ve yarını da değerlendirin çizgi silik olana kadar test yapıp kontrol edin inşallah hayırlısı olsun 🤲

Çok teşekkür ederim. İlk deneyim olunca biraz kafam karışmıştı :) aynı saatlerde vs yapmadım farkeder mi ki?
Rica ederim Normalde aynı saatler diyorlar ama gün içinde iki üç defa test yapan var ben hep aynı saatlerde yaptım ama çizgi baya koyulaşmış ya bu gece çatlar en geç yarın olur sis onun için riske atmayın bugün ve yarını değerlendirin ❤️

Rica ederim Normalde aynı saatler diyorlar ama gün içinde iki üç defa test yapan var ben hep aynı saatlerde yaptım ama çizgi baya koyulaşmış ya bu gece çatlar en geç yarın olur sis onun için riske atmayın bugün ve yarını değerlendirin ❤️
Bende karın ağrısı olduğu için 2 gündür yapıyordum bu testi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz için 😍 Peki bir şey daha sorsam, bu silikleştikten sonra gün değerlendirmesi yapmamıza gerek yok değil mi? Regl gecikmesi mi bekleyeceğiz?

Bende karın ağrısı olduğu için 2 gündür yapıyordum bu testi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz için 😍 Peki bir şey daha sorsam, bu silikleştikten sonra gün değerlendirmesi yapmamıza gerek yok değil mi? Regl gecikmesi mi bekleyeceğiz?
Amin inşallah silik olunca da o günü de degerlendir biz işimizi sağlama alalım inşallah gerisi Rabbimin takdiri 🤲❤️

Silik olduktan sonrada değerlendir ondan sonra artık regl vaktini bekle inşallah sağlıklı hayırlı güzel gebeliğin olsun 🤲💕

Tamamdır silikleştiği günde değerlendirip beklemeye geçiyoruz anladığım kadarıyla 🙂

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah güzel haberlerle 😍
Evet canım öyle yapacaksın biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah dilerim ay sonu yada ay başı gebelik müjdesiyle gelirsin inşallah Amin 🤲💕

Evet canım öyle yapacaksın biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah dilerim ay sonu yada ay başı gebelik müjdesiyle gelirsin inşallah Amin 🤲💕
Güzel dualarınız için teşekkür ederim hepimiz için çok güzel şeyler olsun inşallah amiinn ♥️

O zaman bu “Ovulasyon testleri doğru” demek oluyor. Ben de yapıp güvenemiyordum😍 sanırım freely marka ben de yaptım bu ay böyle koyu pik görüp o günü ve ertesi günü değerlendirdim. İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla olur 🤲

O zaman bu “Ovulasyon testleri doğru” demek oluyor. Ben de yapıp güvenemiyordum😍 sanırım freely marka ben de yaptım bu ay böyle koyu pik görüp o günü ve ertesi günü değerlendirdim. İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla olur 🤲
Ay evet ben dün yaptığımda pek inanmadan yapmıştım ama bugün karın ağrısı yaşayınca hemen tekrar yaptım buraya attım pik denildi. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse en güzel şekilde olur inşallah 🙏🏻😍

Back