• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testde silik çizgi goruyor musunuz?

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.847
3.428
133
Arkadaşlar 19 aydir evliyim ilk gunden çocuk istiyoruz. 6 aylik femara geçmişim var. Bu ay 4 tablet femara kullandim. Yani 7ci ayim 15 yumurtam gelişdi. 4 ocakda adet olmuşdum. Adetime daha 1 haftadan fazla var. Test yapdim ben çiplak gozle goruyorum ilk dakikalardan çikdi. Biliyorum daha çok erken tekrarlamak gerek. Herkese dediğim sabirli ol tavsiyesini şu an kendime uygulayamiyorumm. Akşam idrariyla yaptim. Sadece merak ediyorum. Goren var mi acaba?

Eklentiler

• 20210126_195455.webp
    20210126_195455.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar 19 aydir evliyim ilk gunden çocuk istiyoruz. 6 aylik femara geçmişim var. Bu ay 4 tablet femara kullandim. Yani 7ci ayim 15 yumurtam gelişdi. 4 ocakda adet olmuşdum. Adetime daha 1 haftadan fazla var. Test yapdim ben çiplak gozle goruyorum ilk dakikalardan çikdi. Biliyorum daha çok erken tekrarlamak gerek. Herkese dediğim sabirli ol tavsiyesini şu an kendime uygulayamiyorumm. Akşam idrariyla yaptim. Sadece merak ediyorum. Goren var mi acaba?
Resimden şu an ben de pek goremedim 🤣🤣

Ben göremedim yumurtlamadan 8 gun sonra idrarda çıkmasi imkansız zaten kanda bile cikmamisti benim olduğu halde biraz sabret 12. Gun sabah yap 🙏

Canım görür gibiyim inşallah hamilesindir.biraz sabırlı ol diycem yada hic degilse sabah tekrar et testi.bence😊 hakkında hayırlısı

Ben göremedim yumurtlamadan 8 gun sonra idrarda çıkmasi imkansız zaten kanda bile cikmamisti benim olduğu halde biraz sabret 12. Gun sabah yap 🙏
Tamam canim. Evet biraz zor gorulme ihtimali ama heo bu testleri yapdim hiç bir zaman birşey gormedim. Şu an ilk dakikalardan pembelik vardi T cizgisinde . işiklardan dolayi resimde belli olmadi sanirim. Şu an agzimin içinde kucuk beyaz yaralardan çikdi benim ilk evlendigim ay bir 5 haftalik duşugum olmuşdu onda da agzim tamamen yaraydi boyle aft denilen beyaz acitan yaralardan. Şu an da var. Hayirlisi tabiki bu belirtilere takilmamak gerek ama tup bebege yonlendirilmişdim o yuzden bu ay olmasini çok istiyorum dogal yollardan

Verdim canim 1-2 saate alirim sonucu 🤲
Banada haber et mutlaka :) ben ayin 3.unu bekliyorum cunku 4.97 ile ogrenip sonra 47.84 oldu evde oglum var birakip gidemedim direk 2 hafta sonraya randevu aldim :) amaa tabiki bugun gidip birde idrar testi aldm yarin yapayim diye 🤣 deli gibiyim 🤗

Banada haber et mutlaka :) ben ayin 3.unu bekliyorum cunku 4.97 ile ogrenip sonra 47.84 oldu evde oglum var birakip gidemedim direk 2 hafta sonraya randevu aldim :) amaa tabiki bugun gidip birde idrar testi aldm yarin yapayim diye 🤣 deli gibiyim 🤗
19 sonucum. 3 haftalik minnak bir şey. Şukurler olsun. Allah hayirlisin etsin ikimiz için de canim. Dunyanin en guzel duygusuymuş her zaman ağlayarak aylari başa vurardim. Sen de haber et canim sonuçlarindan 🥰

Back
X