Pazertesi gidicem doktora.doktora gitmeden burda sormak istedimBir doktora gitseniz? Aklıma ilk gelen kimyasal gebelik ama bu kadar uzun süre soluk çizgi çıkarır mı bilemedim.
Adrt kanaması gibi.pihtılı şekilde.ama az geliyorCanim yerlesme olabilirmiki
Azmi çokmu kanaman
Bakdırdım hormonlara geçen ay.her şey güzel çıkdıKuzum qaliba bir hormonlarda porblem var cunki benim basimada geldi bu ve ben adet bile olmadim hamilede degilim qarib bir sey
Yok hayır düşük olduğunu biliyorum.ama neden oluyor.2 ay arka arkaya böyle oldumKimyasal yaşıyorsun sonra düşüyor. Düşüğü adet snaıyorsun gibi geldi bana.
Değerlerini ölçtürmelisin bu folik asit vs diyorlar ya. Vardır bir eksiklik kullanman gereken bir ilaç desteği.Yok hayır düşük olduğunu biliyorum.ama neden oluyor.2 ay arka arkaya böyle oldum
Evet doktora gidicdm zatenDeğerlerini ölçtürmelisin bu folik asit vs diyorlar ya. Vardır bir eksiklik kullanman gereken bir ilaç desteği.
Hayır canım bakdırmadım.ama keşke bakdırsaydım belkibi şey yapardılarayyy bende senle aynı dertten müzdaribim.Peki kanda ölçtürdünüz mü beta hcg'yi? Düşük olduğunu biliyorum demişsiniz ya
Yok canım maalesef kimyasal gebelik çok olağan karşılanıyor ve ona karşı yapacak birşey yok. Çünkü yumurta veya sperm bozuksa vücuttan atıyor. Sağlıksız gebelik yani. Başka başka nedenleri de var tabi ama.. sizinki kanıtlanmış bir kimyasal gebelik değil.Hayır canım bakdırmadım.ama keşke bakdırsaydım belkibi şey yapardılar
Yüksek ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsınız iki ay üstüste. Benim bir kez başıma geldi ancak bunun sebebi net olarak söylenemiyor malesef. Doktorlar bir kez kimyasal olmasını ciddiye bile almıyorlar. Ancak tekrarlarsa testler yapıyorlar sebebini araştırıyorlar.Hanimlar merhaba hepiniz ramazan bayramını kutlarım önceden.benim bu aykı 5 günlik geçikmeden çıkan testim resimdeki gibi.biraz solgun olana az dökmüşdüm idrarı.sonrasında adet oldum.geçen ayda aynı şey başıma geldi.testdeki çizgi epey belli.benim sorum neden böyle oluyor.böyle bi şey başına gelen oldumu.problem nedir sizce.lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?