Gebeliğe Hazırlık Testde çıkan çizgi ve adet olması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SerAy12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
1.546
1.617
83
Hanimlar merhaba hepiniz ramazan bayramını kutlarım önceden.benim bu aykı 5 günlik geçikmeden çıkan testim resimdeki gibi.biraz solgun olana az dökmüşdüm idrarı.sonrasında adet oldum.geçen ayda aynı şey başıma geldi.testdeki çizgi epey belli.benim sorum neden böyle oluyor.böyle bi şey başına gelen oldumu.problem nedir sizce.lütfen yardımcı olun

.

Eklentiler

• Screenshot_20180615-150652.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 114
Bir doktora gitseniz? Aklıma ilk gelen kimyasal gebelik ama bu kadar uzun süre soluk çizgi çıkarır mı bilemedim.

Canim yerlesme olabilirmiki
Azmi çokmu kanaman

Kuzum qaliba bir hormonlarda porblem var cunki benim basimada geldi bu ve ben adet bile olmadim hamilede degilim qarib bir sey

Kimyasal yaşıyorsun sonra düşüyor. Düşüğü adet snaıyorsun gibi geldi bana.

ayyy bende senle aynı dertten müzdaribim. Peki kanda ölçtürdünüz mü beta hcg'yi? Düşük olduğunu biliyorum demişsiniz ya

Canim benimde gecen ay bildigin koyu cift cizgi cikti ertesi gunu adet oldum bende test bozuktur diye dusunmustum

Hayır canım bakdırmadım.ama keşke bakdırsaydım belkibi şey yapardılar
Yok canım maalesef kimyasal gebelik çok olağan karşılanıyor ve ona karşı yapacak birşey yok. Çünkü yumurta veya sperm bozuksa vücuttan atıyor. Sağlıksız gebelik yani. Başka başka nedenleri de var tabi ama.. sizinki kanıtlanmış bir kimyasal gebelik değil.
Yani kanda beta hcg'yi düştüğünü veya yükseldiğini görmeden kimyasal gebelik yaşıyorum diyemezsiniz. Eğer her ay tekrarlanıyorsa bu durumda kan tahliliyle bunu destekleyin ki doktora gittiğinizde tanıyı tam olarak koymuş olsun.

Yüksek ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsınız iki ay üstüste. Benim bir kez başıma geldi ancak bunun sebebi net olarak söylenemiyor malesef. Doktorlar bir kez kimyasal olmasını ciddiye bile almıyorlar. Ancak tekrarlarsa testler yapıyorlar sebebini araştırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…