Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki de 27 gün geçmiş kanda sekiz ile on arası çıkar gebelik testinde en net 14. gün belli olur tabi bu betanın artışı ile alakalı bazen 12. günde de gören oluyor istersen bir gebelik testi yap ama kaset yapKızlar bilenler yazabilir mi lütfen beta HCG iliskiden 27 gün sonra verilirse kesin sonuç alırmıyım
Sizce silik çizgi var mı ben mi görüyorum eğer varsa 10 haftalık olmuştur şimdiye sizce?Tabii ki de 27 gün geçmiş kanda sekiz ile on arası çıkar gebelik testinde en net 14. gün belli olur tabi bu betanın artışı ile alakalı bazen 12. günde de gören oluyor istersen bir gebelik testi yap ama kaset yap
Peki adet düzensizliğin falan mı var kuzu çünkü on haftalık olmuş olsa senin demenle bu çizgi aynı kukla çıkması gerekir geç döllenme olsa diye hesaba kalsak yine aynı şekilde çizgide net olması lazım adet günün gecikti mi bu aradaSizce silik çizgi var mı ben mi görüyorum eğer varsa 10 haftalık olmuştur şimdiye sizce?
Yasmin kullanıyordum regl oldum ama çok az oldum kullandığım ay ilişkiden 25 gün sonra kan verdim 0.200 çıktıPeki adet düzensizliğin falan mı var kuzu çünkü on haftalık olmuş olsa senin demenle bu çizgi aynı kukla çıkması gerekir geç döllenme olsa diye hesaba kalsak yine aynı şekilde çizgide net olması lazım adet günün gecikti mi bu arada
Anlamadım dalga mı geçiyorsunuz10 hafta olsa çook koyu çıkar burada görünmüor hayalet gibi bir çizgi gördüm beta bakılda belki 20 falandır diye düşünüyorum
Yok kuzu dediğim gibi eğer bir söz konusu olmuş olsaydı mutlaka o çizgi normalden gözle görünecek kadar daha net olması gerekirdi bazı testler evet hata verebilir ama kan tabii ki de daha önemli kuyu yumurtlama testi kullanmıyorsan mutlaka bu ay ona başla istersen ama sen yine de tabi dikkatli ol Rabbimin işinden Sual olmaz ama dediğim gibi tıpben bakıldığı zaman olaya mutlaka çizgi daha net çıkar çünkü benim betam 30’da bıle net bir şekilde görüldü ama kafam da karıştı adet günün ne zaman acabaYasmin kullanıyordum regl oldum ama çok az oldum kullandığım ay ilişkiden 25 gün sonra kan verdim 0.200 çıktı
Orada anlatmaya çalıştığı şey kuzu on haftalık değildir ama diyor yeni bir gebelik varsa beta 20cıkar demıs Evet zaten on haftalık mümkün değil ama belki yeni bir gebelik vardır bunu bilemeyiz o ayrı ama sen lütfen testlerini tekrarla yarın sabah tekrar yap koyulaşma olacak mı iki gün üstüste yap baktığın koyulaşma var hemen kan verAnlamadım dalga mı geçiyorsunuz
Benim eşim asker ve uzakta en son 9 Ekim'de birlikte olmuştuk ve ilişkiden yaklaşık 1 ay sonra beta için kan verdim negatif ti siz hamilemisinizOrada anlatmaya çalıştığı şey kuzu on haftalık değildir ama diyor yeni bir gebelik varsa beta 20cıkar demıs Evet zaten on haftalık mümkün değil ama belki yeni bir gebelik vardır bunu bilemeyiz o ayrı ama sen lütfen testlerini tekrarla yarın sabah tekrar yap koyulaşma olacak mı iki gün üstüste yap baktığın koyulaşma var hemen kan ver
Ah kuzum ya kıyamam vallahi sana Allah kavuştursun tez zamanda inşallah aslında ben bir şey önerebilirim de burada onu açık açık yazabilir miyim bilmiyorum daha önce de birini önermiştim de mesafede olan ilişkiler için tabi bu tutmuştu yani bilmiyorum sen de işe yarar mı ama burada yazamam şimdi tuhaf olur ben hamileyim kuzum ama ben adete dört gün kala falan öğrenmiştim düşük bir değerle otuzla öğrendimBenim eşim asker ve uzakta en son 9 Ekim'de birlikte olmuştuk ve ilişkiden yaklaşık 1 ay sonra beta için kan verdim negatif ti siz hamilemisiniz