- 24 Eylül 2019
- 11
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Sevda672314
Ggg
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif galiba canimArkadaşlar bu testin sonucu nedir sizce
Nerden anlıyoruz bunuNegatif galiba canim
negatifArkadaşlar bu testin sonucu pozitif mi yoksa negatif mi
negatif
[/QUOT
Teşekkür ederim
beta 5 ve üzeri ise gebelik vardır. sende sıfır cıkmışNerden anlıyoruz bunu
Adetiniz kaç gün gectiHamile olma ihtimalim hiç yok yani
Geç döllenmiş olabilir diyicem ama 0 çıkmazdı beta hcg cok az da olsa çıkardı bence5 gün geçti
bu teste göre yok. ama adetiniz gecti mi erken mi yaptınız testi buda önemli adete bir iki gün olsa bile sıfır çok düşük bir değerHamile olma ihtimalim hiç yok yani
0 çıkmazdı geçmiş bya bnm 11 gün geçti 500 üzeriydi5 gün geçti
Ya çok teşekkür ederim adetim neden geçmiş olabilir0 çıkmazdı geçmiş bya bnm 11 gün geçti 500 üzeriydi
stres hava değişimi bi çok etken olabilir. kistiniz varsa onun etkisi olabilir. 3-4 gün sonra testi tekrar edin eger 45 günü gecer ve olmazsanız doktora görünün benceYa çok teşekkür ederim adetim neden geçmiş olabilir
Hiç dikkat etmedim aslında belki de dediğiniz gibidir biraz bekleyip ona göre doktora giderimnegatif maalesef canım hava değişiminden geç yumurtlamış olabilirsin ben her mevsim dönümlerinde 1 hafta geç yumurtluyorum bu ayda öyle oldu mesela hiç dikkat ettin mi geçen yıl eylül ayında gecikme yaşadın mı ben her yıl mart ve eylül de gecikirim 1 hafta
Teşekkürler kistim var mı bilmiyorum şu güne kadar bi belirti almadım ama bi süre daha belliyim olamazsam giderimstres hava değişimi bi çok etken olabilir. kistiniz varsa onun etkisi olabilir. 3-4 gün sonra testi tekrar edin eger 45 günü gecer ve olmazsanız doktora görünün bence