• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
selam kizlar dün Test yaptim böyle cikti sizce hamilemiyim cok ince ve acik cizgi. ultrasonda bebegi glremedi Doktor simdi icimde bir korku var ltf cevaplarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20180416-WA0020.jpeg
    IMG-20180416-WA0020.jpeg
    11,4 KB · Görüntüleme: 177
selam kizlar dün Test yaptim böyle cikti sizce hamilemiyim cok ince ve acik cizgi. ultrasonda bebegi glremedi Doktor simdi icimde bir korku var ltf cevaplarinizi bekliyorum
Kan testi yaptırmadınız mı bebeği görmesi için dr un en az 6 haftalık olması lazm kese bile 5. Haftadan sonra görünüyor

Bu test yeniyse bebeği göremez zaten değil bebek kese dahi görünmez başka doktora gidin

Daha yeni ogrenilen muhtemelen 4 haftalik hamilelikte bebegi veya keseyi gormeyi bekleyen doktora bir daha gitmeyin derim. Beta hcg 2000lere gelmeden keseyi gormek imkansız ztn.

kızlar bende dün test yaptım adetime 6 gün vardı bekleme süresi dolduğunda baktım ve çok çok silik bir çizgi vardı, daha öncede çok test yaptım hiç böyle olmamıştı acaba mı diye dayanamadım bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu seferde yine silik çizgi çıktı ama dünkünden daha belli ediyodu kendini acaba hamile miyim, adetim geçmediği için kan testi yapmak istemiyorum ilk defa böyle oldu kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim aranızda bu şekilde birşey yaşayan var mı ?
:KK70:

kızlar bende dün test yaptım adetime 6 gün vardı bekleme süresi dolduğunda baktım ve çok çok silik bir çizgi vardı, daha öncede çok test yaptım hiç böyle olmamıştı acaba mı diye dayanamadım bugün sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu seferde yine silik çizgi çıktı ama dünkünden daha belli ediyodu kendini acaba hamile miyim, adetim geçmediği için kan testi yapmak istemiyorum ilk defa böyle oldu kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim aranızda bu şekilde birşey yaşayan var mı ?
Silik çizgi varsa vardır cnm iki.günde bir tekrarla adet gününde de kan verirsin zaten sağlıklıysa iki günde bir koyulaşır

Silik çizgi varsa vardır cnm iki.günde bir tekrarla adet gününde de kan verirsin zaten sağlıklıysa iki günde bir koyulaşır
Bende var diye hissediyorum tuhaf bi şekilde dünden daha koyu olmasına sevindim evet haklısın tekrarlarım bende artık sağol canım teşekkürler

B2FED339-F057-48FF-A371-FF7457863E53.png
0F192F49-03D0-40C6-B0DB-15194F8DC038.jpeg

Canım benimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım senin silik çizgi durumu nasıldı

Back