Gebeliğe Hazırlık Test yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de onun gibi bir durum var ovulasyon testi ile takip ettim 25 eylülden 28 eylüle kadar pozitifti 29 u hafif silikleşme gördüm 29 u da dahil ilişkide bulundum. Gebe kalma şansım var mıdır sizce Bat 8 Ekim
5 den 29 una 5 gun pozıtıf anormal durum hepsı cıdden pik seklınde mıydı?. 29 unda sılıklesme olup sonucunda yumurtlama olduysa sen o gunden 14 gun kadar sonra adet olcaksın demek oluyo bu. ayın 14 unde falan olcaksın . dolayısıyla olusan gebelıgı anlaman ıcın 11 ınde falan test yapman gerekır. hakkında hayırlısı olsun ınsallah.

Yumurtlamayı kendiniz de anlayabilirsiniz. O takvimlerde gösterilenler genel bi durum. Yumurtlama olunca yumurta aki şeklinde akıntı oluyor ve kasiklarda batma hafif ağrı olur. Bu ağrı herkeste olmasa bile akıntıdan anlayabilirsiniz aslında insallah hamilesinizdir.

Evet bu şekilde 25 i koyulaşmayı gördüm

Eklentiler

• IMG_20201006_145635~2.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 17
Aynen benim o pik gününde ve bir gün sonra öyleydi ağrılarım zaten hiç gitmedi inşallah olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…