Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamn yumurtlama oldugunu bılıyomusun? adetten 6 gun once demek 8. gun demek hadı olmadı 9. 9. gunde testte cıkma olasılıgı yuzde 5 felandır. nasıl testle yaptın? yarından sonra falan yapsan da cıkmasa da umıdın azalsa neyse :)Dayanamayıp test yaptım adetime 6 gün var 5 dk bekledim tek çizgi çıktı ne kadar olsada heveslenmiştim
Eylül'ün 22 sinden 30 nu kadar yumurtlama olarak gösteriyordu kullandığım uygulama ben 24 Eylül'de ilişkiye girdim korunmasızne zamn yumurtlama oldugunu bılıyomusun? adetten 6 gun once demek 8. gun demek hadı olmadı 9. 9. gunde testte cıkma olasılıgı yuzde 5 felandır. nasıl testle yaptın? yarından sonra falan yapsan da cıkmasa da umıdın azalsa neyse :)
Yok normal testtierken gebelik testi değilse adetin geçmesini bekleyin
ıste uygulama ne kadar dogruysa artık:)) o 1 2 gun sasmayı herkes yasar. eger 29 unu ovulasyon gunu olarak gosterıyorsa 24 undekı sperm 29 una yetısemez. neden sadece 1 kez ılıskı yasadın kı?Eylül'ün 22 sinden 30 nu kadar yumurtlama olarak gösteriyordu kullandığım uygulama ben 24 Eylül'de ilişkiye girdim korunmasız
12 Eylül adet başlangıç tarihi 12 Ekim'de olurum 30 günden 30 güne olurum hep normal gebelik testi alıp yaptım tek çizgi
Çünkü eşim askeri personel göreve gittiıste uygulama ne kadar dogruysa artık:)) o 1 2 gun sasmayı herkes yasar. eger 29 unu ovulasyon gunu olarak gosterıyorsa 24 undekı sperm 29 una yetısemez. neden sadece 1 kez ılıskı yasadın kı?
Aynen doğru uygulamayı yaklaşık 6 aydır bende kullanıyorum daha yumurtlama dönemine var diyo uygulama ama ovulasyon test bence pik.. sizce nasıl kızlar ?ıste uygulama ne kadar dogruysa artık:)) o 1 2 gun sasmayı herkes yasar. eger 29 unu ovulasyon gunu olarak gosterıyorsa 24 undekı sperm 29 una yetısemez. neden sadece 1 kez ılıskı yasadın kı?
neyse kısmet:)) 26 sında falan en gec yumurtlama olmussa tutar belkı. tutarsa da ayın 10 unu bekle sen yıne de test kesınlesmesı ıcn :) rabbım hayırlı olanı versın :)Çünkü eşim askeri personel göreve gitti
Amin inşallahneyse kısmet:)) 26 sında falan en gec yumurtlama olmussa tutar belkı. tutarsa da ayın 10 unu bekle sen yıne de test kesınlesmesı ıcn :) rabbım hayırlı olanı versın :)
evet her ay aynı olsa bıle bı ay baska gun olabılıyo bu ovulasyon takıp etmekte yarar var. senın pık olmus :)) sen bence degerlendır bugunuAynen doğru uygulamayı yaklaşık 6 aydır bende kullanıyorum daha yumurtlama dönemine var diyo uygulama ama ovulasyon test bence pik.. sizce nasıl kızlar ?Eki Görüntüle 2700846
hatta aksam tekrar yap tam kopkoyu olur yuksek ıhtımal :)) bende oyle oluyor cunku pık gunu . netlesıyorAynen doğru uygulamayı yaklaşık 6 aydır bende kullanıyorum daha yumurtlama dönemine var diyo uygulama ama ovulasyon test bence pik.. sizce nasıl kızlar ?Eki Görüntüle 2700846
Canım bu cuma günü böyleydi silikleşti artık tekrar bugün kasıklarım çok ağrıyo hafif kahverengi akıntı gibi geldi peçeteyeevet her ay aynı olsa bıle bı ay baska gun olabılıyo bu ovulasyon takıp etmekte yarar var. senın pık olmus :)) sen bence degerlendır bugunu![]()
bu adetının kacıncı gunune denk geldı normalde ovulasyonundan cok mu once ?Canım bu cuma günü böyleydi silikleşti artık tekrar bugün kasıklarım çok ağrıyo hafif kahverengi akıntı gibi geldi peçeteye![]()
19. Gün canım benim regl düzensizbu adetının kacıncı gunune denk geldı normalde ovulasyonundan cok mu once ?
hmm ben gıbı.. test yaparken o zaman seye dıkkat et. mesela pıkten bı gun once koyulasıyo deme sonra pık oluyo pık 2 gunden fazla surmemelıymıs. eger koyu koyu cıkarsa bı kac gun fazladan tam pık gıbı olmasa bıle olur normalı silik cıkması ya o yumurta catlamıyo demekmıs.. ama bu ay ınsallah tutmustur senın :))19. Gün canım benim regl düzensiz
bende de onun gibi bir durum var ovulasyon testi ile takip ettim 25 eylülden 28 eylüle kadar pozitifti 29 u hafif silikleşme gördüm 29 u da dahil ilişkide bulundum. Gebe kalma şansım var mıdır sizce Bat 8 Ekimneyse kısmet:)) 26 sında falan en gec yumurtlama olmussa tutar belkı. tutarsa da ayın 10 unu bekle sen yıne de test kesınlesmesı ıcn :) rabbım hayırlı olanı versın :)
Ertesi gün sabah baktım koyuydu akşam hadi bakam dedim silikleşti bile canım inşaAllah tutmuştur yahmm ben gıbı.. test yaparken o zaman seye dıkkat et. mesela pıkten bı gun once koyulasıyo deme sonra pık oluyo pık 2 gunden fazla surmemelıymıs. eger koyu koyu cıkarsa bı kac gun fazladan tam pık gıbı olmasa bıle olur normalı silik cıkması ya o yumurta catlamıyo demekmıs.. ama bu ay ınsallah tutmustur senın :))