• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yaptim pozitif ve belirtilerim paylasiyorum

Evet kesinkile size katılıyorum. Kimi hamile kaliyo hiçbir belirtisi olmuyo. Kimi bütün bunları yasiyo ama adet oluyo ve üzülüyor. Herkes hamileligi ve belirtileri aynı şekilde geçirmiyor ki. Ama arkadaş da kötü niyetten acmamis konuyu sanırım yardımcı olmak istemis belki. Allah isteyen herkese nasipp etsin herkesjn gönlüne göre versin diyelim..
Tabikide herkes ayni seyleri yasamiyo burda amac ztn paylasmak deglmi herkes ayni olsa ztn bukdr soru isareti olmaz bukdr farkli sonuclar yasanmisliklar olmaz. Kötü niyetm yoktu evt ama insanlara iyilkte yaramiyorms onu anladm. Sagolun yinede Allah herkesn gönlüne göre versn hayirli aksamlar

Tabikide herkes ayni seyleri yasamiyo burda amac ztn paylasmak deglmi herkes ayni olsa ztn bukdr soru isareti olmaz bukdr farkli sonuclar yasanmisliklar olmaz. Kötü niyetm yoktu evt ama insanlara iyilkte yaramiyorms onu anladm. Sagolun yinede Allah herkesn gönlüne göre versn hayirli aksamlar
Herkesin belirtisi farklıdır evet. Aslnda ikinizde kötü njyetli düşünmüyorsunuz. Ufak şeyler için kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar. Insallah sag salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Sanırım ikinizde hamilesiniz. Olmayanlara da dua edelim bol bol insallah.

Ben doktora gittim ve ultrasonda gözüktü emin olmasam burda paylasmazdim almanyada öyle ha diyince kan almiyolar ve doktor hamile oldugm halde kan almadi ultrason yapti 4 haftalk hersey yllunda dedi. Malesef türkiyedeki gbi dgl burasi. Bilip bilmeden catmayin bence ben yardmci olmak istedm ama nekadar negatif kirici insanlar varmis onu anladim yazik..
Bu başlığı açtığınızda daha lan testi bile yapmamışsınız. Yukarıda okudum. Ayrıca bende almanyada yasıyorum. Sizin yaptığınız insanlara yardım etmek değil ümit dağıtmak olur. Ozaman şöyle yazabilirsiniz. Belirti aramayınız rahat olunuz kafanızı boşaltınız stres yapmayınız diye. Arkadaşlar test yaptım pozitif belirtileri yazıp sizlere yardımcı olurum demeniz burada belirti arayıp hamile kalmak için uğraşan bir çok insana boşa ümit dağıtmanız demektir! Sonra birde amacım yardımcı olmaktı diyordunuz. Hayır efendim bakın sizede yazmışlar hemen Göğüsleriniz şiştimi? Mesela benim Göğüslerim hiç şişmedi hiç kasık ağrım olmadı hiçbir şey hissetmedim sadece adet geçikti. Şimdi ben bunları yazsaydım bende hamileyim. Sizde kalkıp evet benim şişti bir kaç önceden farkettim hemde dersiniz b sizi okuyan kişi kime inansın! Sizin beliriletinize göre ben hamile değilim. Sakın şimdi bünyeye göre değişiklik gösterir demeyin. Böyle bir başlık açtıktan sonra bunu deme hakkınız olamaz çünkü

Başlık açıp yardımcı olurum demek çok farklı bişey. Açılmış bir sürü form var. Ben bunları hissettim dersiniz. İyilik yapayım derken ümit dağıtıyorsunuz. Bende burada 8 yıl okudum ne belirliler ne belirtileer artık saçım çabuk uzasa hamileyim derdim. Doktor doktor gezdim eşmde bende sorun bulamıyorlar doktorlar artık psikolojik olarak sorun aramaya başladı. Hamile kaldığım ay her ay adet zamanı yasadığım ne varsa hepsini aynı şekilde yaşadım. Ve bende dedim bir gün hamile kalırsam buraya yazacam. Başlık açıp yardımcı olayım demedim. Arkadaşlar bu belirtilere takılmayın kafanızı rahat bırakın eminim hepiniz hamile kalacaksınız. Ben doktorlar bana erken menopoz ve yumurtlama rezervim 1in altına düşmüş artık menopoza giriyorsun dediklerinden 3 ay sonra zaten hamile kalamıyorum diyip çocuk düşüncesini komple kafamdan atttıktan sonra hamile kaldım yaşım 33 ha bu arada 53 değil. Bu yaşta bana menopoz teşhisi kondu. Düzenli regli oluyordum fakat artık sonlara doğru yaklaşmaya başlamıştım. Ve hiçbir belirti olmadan her ay ne yaşıyorsam aynısını yaşayarak hamile olduğumu öğrendim. Bu yüzden burada hamilelik belirtisi diye yazanlara sinirleniyorum çünkü bu herkeste farklı üstüne görüp 3 ay adet olup hamile olduğunu öğrenen insanlar var demekki herkes aynı değilmiş değil mi. Ve size özellkrle kızma sebebim idrar testini pozifit görüp bu bu başlığı açmanız oldu. Darılmayın kızmayın ama yaptığınız gerçekten yanlış

Merhabalar, ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptim ve sükür cift cizgiyi gördüm. Benim gecen ay adetim 3 gün parcali sürdü, demekki vucut rahim kendini hazirlamis diyorum. Adet tarihim bugün yada yarin tam bilemiyorum gecen ay az sürdügü icin öne cekms olabilir. 1 haftadir gögüslerim sisti ve 4-5 gündür gögüslerimde agri aci var üstüne yatamiyordum igne batar gibi ara sira sanci giriyodu tüylerim diken diken oluyodu. 3-4 gündürde kasikta sag tarafta asagi dogru inen sanci batmalar oluyodu ve belim agriyodu. Süphelendim ve test yaptim aninda cikti. Dünde krem gibi akintim oldu bikac sefer. Ayrica yumurtlamadan sonra hergün sari akintim vardi..
Idrarimda sabahlari baya sapsari gelmeye baslamisti. Eger sorularinz varsa yardimci olmaya calisirim tsk ederim simdiden okuyan olursa 🙂
Öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊benim de aynı belirtiler var yaa bata 6 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba

kızlar bu kadar uzun uzadıya neden kendinizi yoruyorsunuz umut olmadan insan yaşayamaz bunu unutmayın evet bana da umut oldu bayanın yazdıkları ama adet de olursam sıkıntı değil yani umut da güzel bi.şey... her şey nasip kısmet yıllarca bebek sahibi olmamanz bu forum değil madem öyle neden buradasınız

Canım takma denilenleri bana umut oldun adet olursam da canın sağ olsun 😘

Başlık açıp yardımcı olurum demek çok farklı bişey. Açılmış bir sürü form var. Ben bunları hissettim dersiniz. İyilik yapayım derken ümit dağıtıyorsunuz. Bende burada 8 yıl okudum ne belirliler ne belirtileer artık saçım çabuk uzasa hamileyim derdim. Doktor doktor gezdim eşmde bende sorun bulamıyorlar doktorlar artık psikolojik olarak sorun aramaya başladı. Hamile kaldığım ay her ay adet zamanı yasadığım ne varsa hepsini aynı şekilde yaşadım. Ve bende dedim bir gün hamile kalırsam buraya yazacam. Başlık açıp yardımcı olayım demedim. Arkadaşlar bu belirtilere takılmayın kafanızı rahat bırakın eminim hepiniz hamile kalacaksınız. Ben doktorlar bana erken menopoz ve yumurtlama rezervim 1in altına düşmüş artık menopoza giriyorsun dediklerinden 3 ay sonra zaten hamile kalamıyorum diyip çocuk düşüncesini komple kafamdan atttıktan sonra hamile kaldım yaşım 33 ha bu arada 53 değil. Bu yaşta bana menopoz teşhisi kondu. Düzenli regli oluyordum fakat artık sonlara doğru yaklaşmaya başlamıştım. Ve hiçbir belirti olmadan her ay ne yaşıyorsam aynısını yaşayarak hamile olduğumu öğrendim. Bu yüzden burada hamilelik belirtisi diye yazanlara sinirleniyorum çünkü bu herkeste farklı üstüne görüp 3 ay adet olup hamile olduğunu öğrenen insanlar var demekki herkes aynı değilmiş değil mi. Ve size özellkrle kızma sebebim idrar testini pozifit görüp bu bu başlığı açmanız oldu. Darılmayın kızmayın ama yaptığınız gerçekten yanlış
Bakın sizi de anlıyorum ama. Çok fazla duyar kasıyorsunuz. Bazen insanlar da bilerek istiyo biraz unutlanmak. O yüzden kötü bir niyetiniz var demiyorum ama bukadar takılmayın. Burda okumasalar çevresinden duyuyo insanlar sonuçta belirtileri vs. Gereksiz bir tartışma bence uzamasin :)

Pardonda ben kimimde insanlara ümit dagiticam?? Ben sadece yasadiklarmi anlattm hrkes yasamak zorunda dgl herkesin ayni seyleri yasamadiginida biliyorum bunu herkeste biliyor cocuk dglz burda. Burda nekdr belirti aramayin rahat olun desenzde kendinizi kandirms olursunuz cocuk isteyen herkes ister istemez belirti ariyor kendinde. Neden yapmislar bu sayfayi? Keske evlat sahibi olmak kolay olsa Allah herkese nasip etsede burda kimse caresizce sayfalarda dolasmasa... benm kötü bi niyetim yok o an sevincimi paylastm masallah burnumdan getirdinz sagolun. Eger birine ümit olduysam ve üzdüysemde helallik istemesnide bilirim merak etmeyin.

Öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊benim de aynı belirtiler var yaa bata 6 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba
Amin insallah Allah sizede nasp etsin cok sagolun. Valla ben bsy demeye korktm artk 🙂 bence ama daha erken gbi test icin istersenz bekleyn biksc gün daha. Hersey gönlünzce olsn

Canım takma denilenleri bana umut oldun adet olursam da canın sağ olsun 😘
Cok sagol insallah adet olmazsin ve güzel haber alirsin Allh nasip etsin insallah, ben sadece yasadgmi anlatmak istedm herkeste ayni olcak diye bsy yok yinede eger yanls yere umut oluyosam hakkinizi helal edin kötü bi niyetm asla olamaz böyle hassas bi konu icn

Bu formda adet belirtisi diye başlık acanlara savaş açtım. 8 yıl bu gibi saçmalıkları okuyup kendimde aradım. Neden böyle şeyler yazıp insanları ümitlendiriyorsunuz. Eğer gerçekten belirti denilen şey olsa doktorlar adet geçikmesini beklemeden bunlar varsa hamilesiniz derdi! Bir sürü yazı okuyorum ve burada sizin yazdıklarınızı kendinde arayıp "oysaki bütün belirtiler vardı ama adet oldum" diyip hüsrana uğruyorlar oda yetmiyor sizler yazmaya devam ettikçe adetken bile test yapıp ben bu belirtileri yaşadım diyip üstüne mi görüyorum acaba diyerek yine endişeli telaşlı bir sürece giriyorlar. Hamilelik belirtisi yoktur! O sizin kendinizde gördüğünüz şeyler ve o sizn vucudunuz bu herkeste böyle olacak değil. Kisti olan o ay agrı çeken herkes bu defa stresli bekleyişe giriyor. Rica ediyorum yazmayın böyle şeyler
Sevincini paylasmis yardim etmek istemis ne var ki bu kadar üstüne gittiniz? Herkes biliyor belirtilerin farkli olacağını. Adet belirtilerimiz de farkli. Bunu bilen onu da bilir. Gurbette yaşıyor belki fazla Türk arkadasi yok. Paylasmak istemiş bizimle. Bir sorun göremiyorum ben.

Cok sagol insallah adet olmazsin ve güzel haber alirsin Allh nasip etsin insallah, ben sadece yasadgmi anlatmak istedm herkeste ayni olcak diye bsy yok yinede eger yanls yere umut oluyosam hakkinizi helal edin kötü bi niyetm asla olamaz böyle hassas bi konu icn
Estağfurullah canım benim neden yanlış yere olasın ki netten de erken gebelik belirtileri yazsan bu dediklerin çıkacak ve sen bunları 1. Ağızdan söylüyorsun kadınlar kulübü bu yüzden var burası onları kötü etkiliyorsa bakmasınlar

Merak ediyorum beklenen adet tarihinize yakın akıntılarınızda azalma olmuş muydu? Benim normalde hem peçeteye alıntı gelir, hem iç çamaşırıma. Ama şu an adete 5 gün var peçetede günde 1 2 defa görüyorum diğer türlü iç çamaşırı da beyaz süt gibi bir akıntı oluyor. Bende şüphe ediyorum göğüslerim Bat'a 10 gün kala sızlamayan başladı göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.

Aynen öyle cnm.. Allahim insallah nasip eder bu duyguyu sag saglim hamile kalirsin cok sagol güzel kalbin mutlu etti beni 🤗

Merak ediyorum beklenen adet tarihinize yakın akıntılarınızda azalma olmuş muydu? Benim normalde hem peçeteye alıntı gelir, hem iç çamaşırıma. Ama şu an adete 5 gün var peçetede günde 1 2 defa görüyorum diğer türlü iç çamaşırı da beyaz süt gibi bir akıntı oluyor. Bende şüphe ediyorum göğüslerim Bat'a 10 gün kala sızlamayan başladı göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile.
Akintilarim sarimsi devam etti yumurtlamadan adete tarihime kadar, adete bikac gün kalada ben testle ögrendikten sonra süt gbi krem gbi böyle akintim olmstu bikac sefer. Allah gönlüne göre versn insallah evladina kavusursn güzel haber alirsin 😚

Merhabalar, ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptim ve sükür cift cizgiyi gördüm. Benim gecen ay adetim 3 gün parcali sürdü, demekki vucut rahim kendini hazirlamis diyorum. Adet tarihim bugün yada yarin tam bilemiyorum gecen ay az sürdügü icin öne cekms olabilir. 1 haftadir gögüslerim sisti ve 4-5 gündür gögüslerimde agri aci var üstüne yatamiyordum igne batar gibi ara sira sanci giriyodu tüylerim diken diken oluyodu. 3-4 gündürde kasikta sag tarafta asagi dogru inen sanci batmalar oluyodu ve belim agriyodu. Süphelendim ve test yaptim aninda cikti. Dünde krem gibi akintim oldu bikac sefer. Ayrica yumurtlamadan sonra hergün sari akintim vardi..
Idrarimda sabahlari baya sapsari gelmeye baslamisti. Eger sorularinz varsa yardimci olmaya calisirim tsk ederim simdiden okuyan olursa 🙂
Merhaba ben de tim belirtileri yaşadım. Adetim 2 gun gecikti. Kan testi yaptım negatifti. Yanılma payı var mı sızcr

Göbeğinde çizgi var mı ?

Pardonda ben kimimde insanlara ümit dagiticam?? Ben sadece yasadiklarmi anlattm hrkes yasamak zorunda dgl herkesin ayni seyleri yasamadiginida biliyorum bunu herkeste biliyor cocuk dglz burda. Burda nekdr belirti aramayin rahat olun desenzde kendinizi kandirms olursunuz cocuk isteyen herkes ister istemez belirti ariyor kendinde. Neden yapmislar bu sayfayi? Keske evlat sahibi olmak kolay olsa Allah herkese nasip etsede burda kimse caresizce sayfalarda dolasmasa... benm kötü bi niyetim yok o an sevincimi paylastm masallah burnumdan getirdinz sagolun. Eger birine ümit olduysam ve üzdüysemde helallik istemesnide bilirim merak etmeyin.
Burda bazı insanlar real hayattaki mutsuzluklarının hıncını mutlu insanlardan alıyor kessinlikle takmayın

Bu formda adet belirtisi diye başlık acanlara savaş açtım. 8 yıl bu gibi saçmalıkları okuyup kendimde aradım. Neden böyle şeyler yazıp insanları ümitlendiriyorsunuz. Eğer gerçekten belirti denilen şey olsa doktorlar adet geçikmesini beklemeden bunlar varsa hamilesiniz derdi! Bir sürü yazı okuyorum ve burada sizin yazdıklarınızı kendinde arayıp "oysaki bütün belirtiler vardı ama adet oldum" diyip hüsrana uğruyorlar oda yetmiyor sizler yazmaya devam ettikçe adetken bile test yapıp ben bu belirtileri yaşadım diyip üstüne mi görüyorum acaba diyerek yine endişeli telaşlı bir sürece giriyorlar. Hamilelik belirtisi yoktur! O sizin kendinizde gördüğünüz şeyler ve o sizn vucudunuz bu herkeste böyle olacak değil. Kisti olan o ay agrı çeken herkes bu defa stresli bekleyişe giriyor. Rica ediyorum yazmayın böyle şeyler
helal olsun sin noktayi koymussun aynen bende mesela hamile kaldigimda 1 ay belirti olmamisti eger belirti die bsiiler varsa 1 aydan sonra midem bulandida olee ogrendm kurtaj oldm cocuk istemiyorduk birde yerlesme kanamasimi neyse onu anlamadm dedigin gbi insan adetmi oldun yoksa yerlesmemi anlamak zor olur benim en sin kahverengi kanamam oldu leke leke hep 5 gun ve bitti cidden yazz kullanmistm o yapti muhtemelenen kirmizya da dönmedi ama adetti mikatrida azdi ama ustune goremi yerlesmemi deildi cok dogru bende burda okuya okuya belirti aradm hep aramasam stresde yapmicm adetim gecikince tek anlasilir belirtti adet gecikmesi oda hamile olmayabilirsin ben gibi heheh

Back