• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yaptim pozitif ve belirtilerim paylasiyorum

Kendi22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
34
27
88
Almanya
Merhabalar, ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptim ve sükür cift cizgiyi gördüm. Benim gecen ay adetim 3 gün parcali sürdü, demekki vucut rahim kendini hazirlamis diyorum. Adet tarihim bugün yada yarin tam bilemiyorum gecen ay az sürdügü icin öne cekms olabilir. 1 haftadir gögüslerim sisti ve 4-5 gündür gögüslerimde agri aci var üstüne yatamiyordum igne batar gibi ara sira sanci giriyodu tüylerim diken diken oluyodu. 3-4 gündürde kasikta sag tarafta asagi dogru inen sanci batmalar oluyodu ve belim agriyodu. Süphelendim ve test yaptim aninda cikti. Dünde krem gibi akintim oldu bikac sefer. Ayrica yumurtlamadan sonra hergün sari akintim vardi..
Idrarimda sabahlari baya sapsari gelmeye baslamisti. Eger sorularinz varsa yardimci olmaya calisirim tsk ederim simdiden okuyan olursa 🙂

Merhabalar, ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptim ve sükür cift cizgiyi gördüm. Benim gecen ay adetim 3 gün parcali sürdü, demekki vucut rahim kendini hazirlamis diyorum. Adet tarihim bugün yada yarin tam bilemiyorum gecen ay az sürdügü icin öne cekms olabilir. 1 haftadir gögüslerim sisti ve 4-5 gündür gögüslerimde agri aci var üstüne yatamiyordum igne batar gibi ara sira sanci giriyodu tüylerim diken diken oluyodu. 3-4 gündürde kasikta sag tarafta asagi dogru inen sanci batmalar oluyodu ve belim agriyodu. Süphelendim ve test yaptim aninda cikti. Dünde krem gibi akintim oldu bikac sefer. Ayrica yumurtlamadan sonra hergün sari akintim vardi..
Idrarimda sabahlari baya sapsari gelmeye baslamisti. Eger sorularinz varsa yardimci olmaya calisirim tsk ederim simdiden okuyan olursa 🙂
Hayırlı olsun kan verip kesinleştirsen iyi olur. Testin markası neydi? Birde göğüslerinde mavi damarlar görünüyor mu normalde hiç dikkat etmişmiydin?

Rossmanin markasini aldim ben facelle. Doktor bir hafta sonra verdi randevuyu. Evt damarlarim belirginlesti normalde böyle gögüs hassasiyeti cekmem hala elleyince aciyorlar

Rossmanin markasini aldim ben facelle. Doktor bir hafta sonra verdi randevuyu. Evt damarlarim belirginlesti normalde böyle gögüs hassasiyeti cekmem hala elleyince aciyorlar
Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Ovulasyon testi yapmış mıydın peki? Adete yakın koyulaştı mı merak ettim

Merhaba bendede bu belirtiler var sabah idrar testi yaptım negatif cıktı öğleden sonra hafif kahverengi akintim başladı hala var az az geliyor ve adetime 3 günüm var sizce neden olabilir

2 ay önce benimde öyle oldu 5 gün leke gelip 2 gün adet gördüm testler negatifti hamile dgldm. Eger kanamaya dönmezse yerlesme kanamasi olabilir yada adet baslangici. Belirtiler varmi peki gögüs agrisi kasik sancisi fln?

2 ay önce benimde öyle oldu 5 gün leke gelip 2 gün adet gördüm testler negatifti hamile dgldm. Eger kanamaya dönmezse yerlesme kanamasi olabilir yada adet baslangici. Belirtiler varmi peki gögüs agrisi kasik sancisi fln?
Göğüs ağrısı var kaşık arada oluyor ağrı

hayirli olsun 🧿🤲 saglikla kucaginiza nasip etsin Rabbim,olmayanada tez zamanda versin..

Sarı akıntılarınız devam ediyorsa idrar testi vermenizi öneririm gebelikte enfeksiyon riski daha da yükseliyo önleminizi almış olursunuz hayırlı olsun bu arada ☺️🌸

Cok tsk ederim akintim azaldi, dünde hafif yerlesme kanamasi yasadim gecti ve sabah yine test yaptim baya koyu cikti cizgi cok sükür. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah 🥰

Bu formda adet belirtisi diye başlık acanlara savaş açtım. 8 yıl bu gibi saçmalıkları okuyup kendimde aradım. Neden böyle şeyler yazıp insanları ümitlendiriyorsunuz. Eğer gerçekten belirti denilen şey olsa doktorlar adet geçikmesini beklemeden bunlar varsa hamilesiniz derdi! Bir sürü yazı okuyorum ve burada sizin yazdıklarınızı kendinde arayıp "oysaki bütün belirtiler vardı ama adet oldum" diyip hüsrana uğruyorlar oda yetmiyor sizler yazmaya devam ettikçe adetken bile test yapıp ben bu belirtileri yaşadım diyip üstüne mi görüyorum acaba diyerek yine endişeli telaşlı bir sürece giriyorlar. Hamilelik belirtisi yoktur! O sizin kendinizde gördüğünüz şeyler ve o sizn vucudunuz bu herkeste böyle olacak değil. Kisti olan o ay agrı çeken herkes bu defa stresli bekleyişe giriyor. Rica ediyorum yazmayın böyle şeyler

Bu formda adet belirtisi diye başlık acanlara savaş açtım. 8 yıl bu gibi saçmalıkları okuyup kendimde aradım. Neden böyle şeyler yazıp insanları ümitlendiriyorsunuz. Eğer gerçekten belirti denilen şey olsa doktorlar adet geçikmesini beklemeden bunlar varsa hamilesiniz derdi! Bir sürü yazı okuyorum ve burada sizin yazdıklarınızı kendinde arayıp "oysaki bütün belirtiler vardı ama adet oldum" diyip hüsrana uğruyorlar oda yetmiyor sizler yazmaya devam ettikçe adetken bile test yapıp ben bu belirtileri yaşadım diyip üstüne mi görüyorum acaba diyerek yine endişeli telaşlı bir sürece giriyorlar. Hamilelik belirtisi yoktur! O sizin kendinizde gördüğünüz şeyler ve o sizn vucudunuz bu herkeste böyle olacak değil. Kisti olan o ay agrı çeken herkes bu defa stresli bekleyişe giriyor. Rica ediyorum yazmayın böyle şeyler
Evet kesinkile size katılıyorum. Kimi hamile kaliyo hiçbir belirtisi olmuyo. Kimi bütün bunları yasiyo ama adet oluyo ve üzülüyor. Herkes hamileligi ve belirtileri aynı şekilde geçirmiyor ki. Ama arkadaş da kötü niyetten acmamis konuyu sanırım yardımcı olmak istemis belki. Allah isteyen herkese nasipp etsin herkesjn gönlüne göre versin diyelim..

Burda herkes bi care birbirine yardim icin ugrasiyo derdine derman ariyor herkes biseyler paylasiyor kimisi soru soruyor kimisi basina geleni paylasiyor kimisi sevincini.. bende cok okudum hamile kalmadan önce tüm sayfalari ama kimseye böyle saldirmadim yasayip gördüm kendimde tuttuysa ammena tutmadiysa yeni bsyler ögrendim. Rahatsiz olduysanz okumayin baslik rahatsiz ettiyse girmeyin kimse cocuk dgl burda kandirilcak! Ben burda belki yardim edebilirim burdan cok sey ögrendim bende yazmak istedim ama hata etmisim belliki. Allah gönlünüze göre versin iyi aksamlar

Ben doktora gittim ve ultrasonda gözüktü emin olmasam burda paylasmazdim almanyada öyle ha diyince kan almiyolar ve doktor hamile oldugm halde kan almadi ultrason yapti 4 haftalk hersey yllunda dedi. Malesef türkiyedeki gbi dgl burasi. Bilip bilmeden catmayin bence ben yardmci olmak istedm ama nekadar negatif kirici insanlar varmis onu anladim yazik..

Back