- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 648
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canim Tebrikler:)Eki Görüntüle 962979 Eki Görüntüle 962980
Şuan titriyorum 1 haftadır kasıklarımda gerginlik hafif bir ağrı vardı ilaç falanda kullanmadım bebek düşünüyoru diye adet belirtileri gibiydi sanki test vrdı evde dayanamadım yaptım resimleri ekledim şuan test resimlerden biraz daha koyu belirginlikte bu ne şimdi hamilemiyim ben![]()
![]()
![]()
Hamilesin canim Tebrikler:)
Teşekkür ederim cumartesia günü birkez daha tekrarlayıp doktora kan testine gitcem ozaman kesinleşir daha da diğer çizgi gibi net mi olması lazım onuda tam bilmediğimden anlam veremedim hormon seviyesine göre değişirmiş daha da yeni oluşmuş bi hamileliktir tahminimce ondan sanırım.
hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gözün aydın cnmmmm hemen bir kan testi verip kocaya süpriz yapma zamanııııı tebrik eederim rabbiim kucagına almayı nasıp etsın![]()
Eki Görüntüle 962979 Eki Görüntüle 962980
Şuan titriyorum 1 haftadır kasıklarımda gerginlik hafif bir ağrı vardı ilaç falanda kullanmadım bebek düşünüyoru diye adet belirtileri gibiydi sanki test vrdı evde dayanamadım yaptım resimleri ekledim şuan test resimlerden biraz daha koyu belirginlikte bu ne şimdi hamilemiyim ben![]()
![]()
![]()
canım testi adet geçtikten ne kadar sonra yaptın...
tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağına almak nasip etsin RAbbim..
darısı bana ve tüm isteyenlere olsunnnn.
bu konuyu ellerim titreyerek heyecanla açmıştım. Çok şükür Rabbime mis kokulumu verdi kucağımıza darısı tüm evlt isteyen ve hakeden herkesin başına ... :)