- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Adetim geçeli 12 gün oldu biraz önce test yaptım ama çıkmadı tek çizgi çıktı acaba yokmu çok umutlanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle düşünüyorum o yüzden moralim çok bozuk neden hamile kalamıyorum artık isyan edesim varOlsa on iki gün de çıkardı geç döllenme bi ihtimal kan tahlili yaptır
Bence gec dollenme yasiyorsunz. En kisa zamanda kan tahlili verin cikabilirAdetim geçeli 12 gün oldu biraz önce test yaptım ama çıkmadı tek çizgi çıktı acaba yokmu çok umutlanmıştım
Öylemi dün yaptım moralim çok bozuldu içinizden ne geçiyor keşke öyle olsa ya ne mutlu olurdum...Bence gec dollenme yasiyorsunz. En kisa zamanda kan tahlili verin cikabilirburda 2. 3. Ayinda anca gebeligini ogrenmis insanlari gordum.
Gittim düşük yaptığımda bişey yok bekle dediler ama dahabişey yok 2 senelik evliyimDoktor kontrollerine gittinizmi? Ne zamandir istiyorsunuz bebek?
Ben umit vermek istemem tabi ama normalde saglik probleminiz yoksa kist perde vs. Ben gebelik oldgunu dusunuyorum. En kisa zamanda kanda baktirin bnce gec dollenmedir.Öylemi dün yaptım moralim çok bozuldu içinizden ne geçiyor keşke öyle olsa ya ne mutlu olurdum...
Ayy işallah ya çok sevindim bu yoruma ne güzel olur eğer olursa 2 senedir bekliyoruz bu haberi keşke öyle olsa burda haykırsam inanın şuan istediğim tek şey buBen umit vermek istemem tabi ama normalde saglik probleminiz yoksa kist perde vs. Ben gebelik oldgunu dusunuyorum. En kisa zamanda kanda baktirin bnce gec dollenmedir.
Bende 4 aylik evliyim 2 ay once kimyasal yasadim bizde cok istiyoruz ilk gunden beri ama olmuyorAyy işallah ya çok sevindim bu yoruma ne güzel olur eğer olursa 2 senedir bekliyoruz bu haberi keşke öyle olsa burda haykırsam inanın şuan istediğim tek şey bu
Hem ne duruyorsn kan testini tekrarlamaya gitsenr cnmBende 4 aylik evliyim 2 ay once kimyasal yasadim bizde cok istiyoruz ilk gunden beri ama olmuyorrabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Umarim sizin olmustur ama. Ki baja gore olmusta
Ay işallah sizede çok geçmiş olsun umarım bir daha yasamazsınız bende evlendiğin ilk ay kimyasal gebelik yaşadım bu arada allah sizi mutlu etsinBende 4 aylik evliyim 2 ay once kimyasal yasadim bizde cok istiyoruz ilk gunden beri ama olmuyorrabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Umarim sizin olmustur ama. Ki baja gore olmusta
Hepimiz mutlu olalimAy işallah sizede çok geçmiş olsun umarım bir daha yasamazsınız bende evlendiğin ilk ay kimyasal gebelik yaşadım bu arada allah sizi mutlu etsin
Amin işallah yeni evlisin olur ınşallahHepimiz mutlu olalimallah hepimizin gonlune gore versin insallah