• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test yapsam cikarmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Adetime 7gun var.Ovulasyon testiyle adetin 15ci gununde yumurtladim, su an 21ci gunum.Bat tarihim 24 nisan.Test yapsammi?

Ilişkiden 5 gün sonra gösteren erken bi geleblik testi var after 10 ondan bulursan yap. Başka bir erken gebelik testi bulursan 4 5 gün kala yap bence.

Ya benimde 10 gün oldu ilişki olalı kızlar bugün normal test yaptım negatif cıktı sizce doğru sonuc mudur 😞 ve günün ortasında yapmıştım sabah idrarıyla yapmadım

Ya benimde 10 gün oldu ilişki olalı kızlar bugün normal test yaptım negatif cıktı sizce doğru sonuc mudur 😞 ve günün ortasında yapmıştım sabah idrarıyla yapmadım
Iliski 10 gun olduysa 4 5 gun vardr adete tabi yumurtlama gününu yakaladiysan. Gecikirse tekrarla

12gün den önce idrara geçmez canım 12.gün testi yap

inşallah o yüzden negatif çıkmıştır canım çok Canımı sıktı😕
Gerçekten çok erken yapmışsın testi onikide bile silik çıkar mutlaka onikinci gün yap testi güzel haberlerini bekliyorum

acaba normal test değilde erken gebelik testi kullansam olur mu
Benim kaybettiğim bebeğimde geç döllenme oldu adetimin geciktiği beşinci gün çıktı testte ve olması gereken adet gününden sonra beş gün hep erken gebelik testi yaptım çıkmadı son beşinci gün bir beş tllik frelly test birde erken gebelik testi aldım ikinci çizgi beş tllikte daha netti erken gebelik testleri gereksiz

Benim kaybettiğim bebeğimde geç döllenme oldu adetimin geciktiği beşinci gün çıktı testte ve olması gereken adet gününden sonra beş gün hep erken gebelik testi yaptım çıkmadı son beşinci gün bir beş tllik frelly test birde erken gebelik testi aldım ikinci çizgi beş tllikte daha netti erken gebelik testleri gereksiz
Anladım canım hayırlısı olsum inşallah bakalımm iki gün sonra yaparım yine

Ya ben de 10gun olunca yapicam pazartesi İnsaAllah cikar ikimizde de

10.gün de vs çıkmıyor boşuna yapıyorsunuz neden beklemiyorsunuz? Biraz bekleyin aynı heyecanlardan geçtim geçiyorumda ama günü gelmeden aldığınız negatif olumsuza sürüklüyor sizi. Yapmayın az sabır🤲🏽🤲🏽

10.gün de vs çıkmıyor boşuna yapıyorsunuz neden beklemiyorsunuz? Biraz bekleyin aynı heyecanlardan geçtim geçiyorumda ama günü gelmeden aldığınız negatif olumsuza sürüklüyor sizi. Yapmayın az sabır🤲🏽🤲🏽
En doğrunne zaman yapmalıyım o zaman

Back