• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapmalımıyım yardımcı olun lütfen

Gamzeyneps

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
151
141
103
32
3 aydır çocuk deniyoruz. Adet günümden önce göğüslerde ağrı olmuştu ve adet oldum normal her zamankş olduğum gibi ve bittikten sonra 2 gün sonra göğüslerimde kendimin bile dokunamıyca gbi acıma ağrı oluyordu kasıklarımda ve boşluklarımda çok kısa süren hafif batmalar oluyordu 4 gün sürdü gebelik testi yapmalımıyım emin değilim bilgilerinizi bekliyorum

Yeni bitmiş adetiniz belki üzerine görmüşsünüz o yüzden göğüs ağrınız var. Ama şuan testte çıkmaz biraz daha bekleyin.

Yani üzerine görmüşsünüz derken yakın zamanda adet öncesi hamile kalmış olabilirsiniz gibi anlatmak istedim.

3 aydır çocuk deniyoruz. Adet günümden önce göğüslerde ağrı olmuştu ve adet oldum normal her zamankş olduğum gibi ve bittikten sonra 2 gün sonra göğüslerimde kendimin bile dokunamıyca gbi acıma ağrı oluyordu kasıklarımda ve boşluklarımda çok kısa süren hafif batmalar oluyordu 4 gün sürdü gebelik testi yapmalımıyım emin değilim bilgilerinizi bekliyorum
ben uzerine adet olmus olabileceginizi sanmiyorum cunku olmaz olsa bile lekelenme tarzi oluyormus.diger belirtilerde yaniltici olabilir bazen yasiyoruz boyle olmamasi gereken zamanda agrilar

Bende ümit etmek istemiyorum duymuştum üzerine görenler filan var diye beni adetimden 2 gün sonra olması tedirgin etti sadace

Back