Test yapmakla yapmamak arasındaki ince çizgideyim kızlar bi yardım edin bana lütfen

Limoncicegi1408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
290
271
18
Güzel anneler anne adayları ve anneliği isteyen herkese hayırlı geceler neredeyse bütün hamilelik belirtilerine sahibim adet günüm 19 eylül sizce 2 3 gün kala test yapsam mı yoksa gecikmesini mi beklesem adet gecikmesinden önce öğrenenler kaç gün kala öğrendiniz

Ben adete 3 gün kala idrar testiyle ögrendim
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallahadete 3 gün kala test yapabilirisnz gebelik varsa eger silikde olsa çıkar bence

Adete kaç gün kaldığından çok yumurtlamadan sonra kaçıncı gün olduğu daha önemli değil mi?

Ben orta hamilelik şansı dediği günden yüksek hamilelik şansı dediği güne kadar denedim inşaAllah birinden biri olmuştur :)
İnşallah gönlünüze göre olsun.Ben başka bir şey sormak istedim aslında,Testin erken ya da zamanında yapıldığını belirleyen, adete kalan gün sayısından çok yumurtlama üstünden geçen gün sayısı değil mi?

Ben adetime 3 gün kala öğrendim. Şüpheleniyordum ama çıkmaz diye bir de daha önceden bir heyecanla yapıp hayal kırıklığına uğrayınca tekrar aynı hayal kırıklığını yaşamayayım diye evde test yapmıyordum. Zaten idrar testinde kolay kolay adetinden gecikme olmadan çıkmıyor diye biliyorum.
Başka bir rahatsızlığım için doktora gitmiştim orda kan testinden öğrendim.
Eve gelince de o heyecanla bir de idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı. Yani 3 gün kala idrar da çıktı.
Ama sana tavsiyem gecikme olmadan yapma. Belki hamilesin ama çıkmayacak. Hiç boşu boşuna üzüntü yaşama 3 gün daha sabret

Daha 1 hafta var ve belki idrar da hemen çıkmayacak. Boş yere kendini üzeceksin. Bence yapma biraz daha sabretmeye çalış. İlk denemeleriniz mi? Bende ilk zamanlar hemen yapmak istiyordum ama zamanla negatife alışınca gecikme olmayınca yapmamaya çalışıyorum artık.

Bilmiyorum ki aslında döllenmeden en geç 10 gün geçmesi gerekiyor diyorlar

Haklısın aslında ama insan sabretmekte zorlanıyor işte en iyisi ben gecikmeyi bekleyeyim :)

İlk deneme ya insan heyecanlanıyor 3 gün kala yapsam mı diye bi heveslendim ama en iyisi dediğin gibi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…