Bugun yaptım normalde adet olmam gereken tarih yarın ben oylesıne yaptım amaNe zaman yaptınız testi
Evet cok sılık bı cızgı ama gozle bıraz daha bellı oluyo ama asırı silik aslında dikkate almazdım cunku bı sure sonra bu tarz kuruma cızgısı oluyo bılıyorum fakat hemen ilk kırmızı cızgıyle buda belırdıİlk görsel de bi çizgi gördüm sanki.
2 gün sonra tekrarlayın. İnsaAllah pozitif görürsünüz.
İlk gebelıgim de bende sılık ogrendım ve 8 haftalık bile oldugum da silikti neden bilmiyorum tam koyulasmıyo benım testlerım bilemiyorum tabi var mı ama anında cıkması sılık bile olsa umutlandırdıBen de böyle çok silik öğrenmiştim gebeliğimi
Evet bıkac gun bekleyip kan testı yaptırıcamAdetin gecikmesini bekleyin bence sonra kan verin
Benımde aynı sekılde oglum var 6 yasında kardes ıstıyoruz ama 1 yıldır bı turlu olmadı umarım isteyen herkese nasip olurİnşallah hamilesinizdir biz de çok istiyoruz 1 yıldır deniyoruz ağustosta düşük yaptım maalesef sonrasında henüz bekliyoruz
Amin inşallahBenımde aynı sekılde oglum var 6 yasında kardes ıstıyoruz ama 1 yıldır bı turlu olmadı umarım isteyen herkese nasip olur
Henuz adet olmadım 4 gun falann oldu gecikme arada sancım falan oluyor olacak gıbı ama gelısme yok bakalım tam 1 hafta gecsın test yaptırıcamSiZ hamile miymissiniz bende gördüm cizgiyii
Gecikme oluyor muydu bat tarihinizdeHenuz adet olmadım 4 gun falann oldu gecikme arada sancım falan oluyor olacak gıbı ama gelısme yok bakalım tam 1 hafta gecsın test yaptırıcam
Evet 2 3 gecikme oluyor bazen o yuzden bekliyorumGecikme oluyor muydu bat tarihinizde
Hamilesiniz tebriklerKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?