Test sonucunu bekleyenler

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
39
:uhm::uhm::uhm:
Merhaba arkadaşlar bir hafta önce embriyo transferim gerçekleşti dün hafif bir lekelenme tarzında kan geldi çok korkuyorum bu ikinci denemem ilkinde de kimyasal gebelik olmuştu:KK43: Bu hafta tahlil yaptırıcam sonucunu da paylaşıcam sizlerle bu sıralarda tahlil yaptıracak arkadaşlar var mı hepimizin yüzümüzün gülmesi dileğiyle...

bu lekelenmeden korkma olurmuş eğer bebek varsa bebeğin yrleşmesinden dolayı olabilrmiş .bu lekelenme bende de oldu

inşallah canım dediğin gibidir fakat benim ilk denememde de aynısı oldu fakat daha yoğun bir kandı ve sonra değerlerim düştü o yüzden çok korkuyorum:KK43: senin güzel haberlerini de bekliyorum inş...:)

lütfen moralimizi yüksek tutmalıyız bende düşük geçirmiştim o zaman normal yolla hamile kalmıştım evet dediğin gibi daha yoğun bir kan gelmişti farkını anlamak zor değil, ya aslında ben şuna inanıyorum gergin olmayacaksn olumsuzluğun hertürlüsü bize zarar

bu arada sende hamilelik belirtisi hissediyormusun bende ğögüslerim çok küçüktür ama irileştiğini görüyorum bilmiyorum umarım pazartesi güzel sonuçlarla dönerim sende öyle

inş:) belirti hissediyorum göğüslerimde damarlar çıktı ve sabahları midem bulanıyor hafif,geçen seferde ben anlamış ve gidip tahlil yaptırmıştım pozitif çıkmıştı inş. bu sefer yüzümüz güler...evet stres en büyük etken ama kan görünce beyninden vurulmuşa dönüyor insan...pazartesi güzel haberlerini bekliyorum:)

slm kızlar ben duygu benımde bugün transfer yapılalı 9 gün oluyor salı günü ögrencem inş benımde dedıgınız gibi gögüslerim şişti çok ara ara kasıklarım çok agrıyor birden bir agrı girip cıkıyor henuz kanama ile ilgili bir problem yaşamadım allah korusun bu ilk deneyimim çok merak ediyorum meleklerım tutundularmı diye henüz migde bulantım falan da yok işte böyle genelde bakıyorum int hamilelik belirtilerine ama adet tarihi gecince 10 gün sonra başlıyormuş sanırım

sonuç bekleyen tüm arkadaşların yüzünde gülücükler açılsın...ben ilk denememde ihlas suresini çok okumuştum,hatta bütün arkadaşlara da dağıtmıştık..2,5 yıllık beklemenin ardından o surelerden 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim...fatiha suresi de şifa verirmiş...bol dua etcem size...:)))

canlarım sağolun dualarınızı eksik etmeyin...Duyguseli'cim ben geçen seferkinde 9.günümde gidip test yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı yani beklemene gerek yok artık belli olur kan testinde:) belirtiler kişiden kişiye değişir geçen sefer 9.günümde güzel haberi aldım 11.günümde kanamam oldu ve değerlerim düştü:KK43: allah hepimize yardım eder inş....

arkadaşlar inşallah hepinizin tutar da allah kucaklarınıza yavrularınızı almayı nasip eder. bende cok değil 20 gün önce burada her gün sabırsızlıkla sonucu bekliyordum. ilk tüp denemem çok şükür tuttu ve su an 6 haftalık hamileyim. inşallah sizlerde en kısa zamanda mutlu sonucu alırsınız, sizler için dua edicem lütfen siz de bizi merakta bırakmayın.

X