Kan testi negatifMerhaba canıııımmmm kan testi sonucun çıktı mııı beni çok tersleyen ve moralimi bozanlar küçük mutluluğumu bile çalanlar oldu bu forumda umarım hamişsindir cevabını heyecanla bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test sonucuma bakarmısınız lütfen?
- Konu Sahibi mirasanne
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çift çizgi gebe hamile ovulas testi ovulasyon pozitif
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok erkense negatif cıkıyor benim 29 eylül negatifdi 5 ekim 174Kan testi negatif
Ovülasyon testinde neden gebelik arıyorsunuz siz anlamadım gebelik testi gebelik içindir süz ovülasyon testinde gebelik bekliyorsunuz lütfen bu konularda daha bilinçli olGÜNCELLEME KIZLAR ŞİMDİ YAPTIM SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI İDRARIMI TUTTUM SEYREK OLMAYAN İDRARIMDA İLK DAKİKADA ÇIKTI LÜTFEN YORUMLAYIN VAR MI NOLURRRR
Kızlar hamilelik testini 1 saat kadar önce yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı, şimdi ovulasyon yaptım 2. Silik çizgi çıktı anında.
Regl olmama 6 gün var. Ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkmasının sebebi nedir? Yumurtlama olamaz ? Hamilemiyim lütfen evet deyin bana
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
merhaba saglik ocagindami baktirdiniz
- 9 Ekim 2022
- 315
- 115
- 18
Yok eğitim ve araştırma Hastanesi'nde hemogram+beta HCG verdim o şekilde öğrendimmerhaba saglik ocagindami baktirdiniz
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
peki kac gun gecmistiYok eğitim ve araştırma Hastanesi'nde hemogram+beta HCG verdim o şekilde öğrendim
- 9 Ekim 2022
- 315
- 115
- 18
48. Adet döngümde testte pozitif gördüm. 50.günde kan verdim. Geç döllenme yaşamışım.peki kac gun gecmisti
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
anladm teşekkür ederim48. Adet döngümde testte pozitif gördüm. 50.günde kan verdim. Geç döllenme yaşamışım.
Hamilesin tebrikler :)GÜNCELLEME KIZLAR ŞİMDİ YAPTIM SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI İDRARIMI TUTTUM SEYREK OLMAYAN İDRARIMDA İLK DAKİKADA ÇIKTI LÜTFEN YORUMLAYIN VAR MI NOLURRRR
Kızlar hamilelik testini 1 saat kadar önce yaptım ikinci çizgi hiç çıkmadı, şimdi ovulasyon yaptım 2. Silik çizgi çıktı anında.
Regl olmama 6 gün var. Ovulasyon testinde 2. Çizginin çıkmasının sebebi nedir? Yumurtlama olamaz ? Hamilemiyim lütfen evet deyin bana
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Pazartesi gideceğim canım:)
- 9 Ekim 2022
- 315
- 115
- 18
Bilgilendirin bizi de çok merak ederizPazartesi gideceğim canım:)
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Emredersiniz o zaman gebeliğimi sonlandırayım mı napayım size sorarak hareket edeyim?Ovülasyon testinde neden gebelik arıyorsunuz siz anlamadım gebelik testi gebelik içindir süz ovülasyon testinde gebelik bekliyorsunuz lütfen bu konularda daha bilinçli ol
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Canım merhaba nasılsın? Lh testlerinin koyuluğunun nedeni belli oldumu ? HamilemisinMerhabalar cok sevindim hamile oldugunuza bende sizin gibi durumdayim suan reglime 6 gun var ve ben gebelik testi yaptim sebebi lh testim devamli koyu cikiyor eskiden yumurtlama olur ve catlar siliklesirdi ama 1 haftadir koyu bilgisi olan varmidir diye buraya da atmak istiyorum yorumlarsaniz sevinirim:)
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Kuzucuummm burada danışmıştım bunların yanı sıra şuan sürekli uyku halim gitti ama bel ağrısı, karın şişliği, göğüslerde acayip dolgunluk, karın ağrısı (alt kısmı), sürekli terleme, uyuma isteği ama uyuyamama, fazlaca mutluluk ve duygusallık, akıntım hep vardı asla akıntı sorunu yaşamazdım (ovulasyon zamanı sonrası 2 gün şeffaf ve uzayan yapıda, sonrasında ise sürekli ıslaklık hissi ve beyaz renkte kıvamsız sıvı şekilde, iç çamaşırıma damla şeklinde gün içerisinde 2-3 kez gelirdi, WC de her sildiğimde epey ıslak ve beyaz renk) koku alamama(çirkin kokuları güzel güzel kokuları çirkin yada hayaliGebeliğe Hazırlık - Hamilemiyim? Çift çizgi gördüm
Hanımlar, yaklaşık son 9 gündür çok uykulu günde 18 saate kadar, bel ağrısı, karın gerginliği ve sağ kasıkta ara ara hissedilen sancı, sürekli idrara çıkma koyu renk idrar yapma, sürekli acıkma ve doymama(özel bir yiyecek değil çok açlık hissi), kabızlık, duygusallık herşeye ağlama ve fazla...www.kadinlarkulubu.com
Hayırlı olsun canımkokular duyma), açlık hissim halaaaa var ve soğan doğrayamayan ben şuan sürekli soğan yiyorum , nefes darlığım var ilk şüphesine düştüğümden beri bunları yaşadım hemde regl biter bitmez
Bunları o zaman hissedemezsin, olmaz etmez, ne testi çıkmaz, şimdi test mi yapılır, negatif! diyerek beni ağlatan insanlar oldu benden naçizane tavsiye böyle mutsuzluk saçan insanların umudunu çalan kişileri ciddiye alma ve hep umutlu ol kuzum
Reglden hemen sonra yumurtlama
döllenme olmadan başlar mı?
Yunurtlamanın hemen sonrasinda belirtiler başlamış olabilir mi ne dersin?
Hayırla sağlıkla kucağına aldırsın Mevlam meleğini
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Tam bi yılan hikayesine dönmüşKuzum ben ovülasyon zamanı yaptım bayağı belirgin silik çizgi(ayın 10unda), 14 eylülde yaptım ilk başta görünüp sonradan tamamen yok olan 2. Çizgi, dün sabah yaptım silik çizgi, akşamına ben hayal mi görüyorum diye seyrek idrarla yaptım direk negatif çıktı bu sabah 6.30 gibi yaptım yine çok silik 2. Çizgi ve 9 da kan testine gittim 11 HCG
Ovulasyon, yunurtlama zamanı hcg testi mi yunurtlama testi mi yapmıştın?
Hcg ise çıkmaz, yumurtlamaysada yumurtladığını gösterir lh testi.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Sayfanda geçmişi taramak çok pratik değil, buraya atar mısın?Benim sayfamda hamileyken yapılan ovulasyon testim var tam tersi patlak bir kırmızı çıkıyor ikinci çizgi bakabilirsiniz isterseniz