Test sonucuma bakarmısınız 🥹

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
303
76
18
27
Kızlar reglime 4 gün var bakarmısınız burda ikinci çizgi varmı yoksa Benmi delirdim 🥹
IMG_4823.webp

2 tane İnnovita test yaptım bir tane bir gebenin günlüğü innovitalarda çizgi görünüyor bir gebenin günlüğü çok çok silik ama prodoctorda çıkmıyor anlayamadım prodoctor daha doğru sanırım

2 tane İnnovita test yaptım bir tane bir gebenin günlüğü innovitalarda çizgi görünüyor bir gebenin günlüğü çok çok silik ama prodoctorda çıkmıyor anlayamadım prodoctor daha doğru sanırım
Hassasiyetleri farklı olabilir. Testlerle takip edin koyulaşmayı 🌸

Innovita ovulasyon testinin yaninda çıkan testtense bu testin kendi çizgisi oluyor
Evet o ama daha öncede yapmıştım silik olmamıştı bembeyaz çıktı onunda fotoğrafi var hatta 😄 bilmiyorum belkide öyledir daha 4 gün var ben erken davrandım çok silik zaten adetim gecikirse kan veririm

Evet o ama daha öncede yapmıştım silik olmamıştı bembeyaz çıktı onunda fotoğrafi var hatta 😄 bilmiyorum belkide öyledir daha 4 gün var ben erken davrandım çok silik zaten adetim gecikirse kan veririm
Ben de gördüm. Belirti var mı peki

Burda görürmüsünüz bilmiyorum çok çok silik var Buda prodoctor
IMG_4833.webp

Eklentiler

• IMG_4833.webp
    IMG_4833.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 42
Canım evet bende gördüm var gibi duruyor umarım vardır benimde adetime 1 gün kaldı bene erken test yaptım böyle cıktı bakarmsn

Back
X