• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucuma bakar mısınız :(

test kac dakilalik resmi bu.benim bildigim etraftaki kırmızı lekelerin dagilip tamamen silikte olsa cizgi kalmasi gerekir.net degil bu sonuca göre sanki.tekrarla yeni bir testle bence yok ama 5 aylik gebelik olsa cok net cikmasi lazimdi diye biliyorum.sanırım istenmeyen bir durum endişe duyuyorsun.kan tahlili herseyi çözer bu kadar ay endişe yasamassin..

fazla idrar damlatmışsınız o yüzden test hatalı.
ki 5 aylık gebelikte çizginin pick yapması lazım.

5 aylık mı 5 haftalık mı 5 aylık gebelikte zaten fizyolojik olarak belirtiler ayyuka cıkar

Kizzzzz Ayşeee,
Yinemi sen...?

Kuzum ilişkiye girmemişsin...5 ay boyunca adet olmuşsun. 5 aylik hamile OLAMAZSIN!

Sen hani piskologa filan gidiyordun. Konuşdunmu bu takintini doktorla?

yahu kızlar valla yapmayın benim psikolojim gitti iyice normalde 4 damla yazıyordu ama ben daha iyi çıksın diye 7 damla damlattım gerizekalılığıma bakar mısınız ya :( valla kafayi yedim iyice

Ayy kizlar yorumlariniza gulmekten öldüm bn de 5 haftalik yazacagina 5 aylik yazmis sandim.5 aylik gebeligi hissetmemen imkansz

kızlar şimdi test doğrumu yanllısmı hatalımı ben napim ya :( testi tekrarlayım mı bu test pozitif değil demi bana onu söylesin biri kurban olayım

Back
X