Test sonucuma bakar mısınız :(

test kac dakilalik resmi bu.benim bildigim etraftaki kırmızı lekelerin dagilip tamamen silikte olsa cizgi kalmasi gerekir.net degil bu sonuca göre sanki.tekrarla yeni bir testle bence yok ama 5 aylik gebelik olsa cok net cikmasi lazimdi diye biliyorum.sanırım istenmeyen bir durum endişe duyuyorsun.kan tahlili herseyi çözer bu kadar ay endişe yasamassin..

fazla idrar damlatmışsınız o yüzden test hatalı.
ki 5 aylık gebelikte çizginin pick yapması lazım.

5 aylık mı 5 haftalık mı 5 aylık gebelikte zaten fizyolojik olarak belirtiler ayyuka cıkar

5 aylık bebek karnında taklalar atar, karete yapar. Hamile olsan hissetmemen imkansız. Bence kadın doğuma değil direkt psikiyatriste git canım. 10 sn sürtünme yaşadın diye 5 aydır bu konuyu takıntı haline getirmişsin çünkü.

Kizzzzz Ayşeee,
Yinemi sen...?

Kuzum ilişkiye girmemişsin...5 ay boyunca adet olmuşsun. 5 aylik hamile OLAMAZSIN!

Sen hani piskologa filan gidiyordun. Konuşdunmu bu takintini doktorla?

yahu kızlar valla yapmayın benim psikolojim gitti iyice normalde 4 damla yazıyordu ama ben daha iyi çıksın diye 7 damla damlattım gerizekalılığıma bakar mısınız ya valla kafayi yedim iyice

Ayy kizlar yorumlariniza gulmekten öldüm bn de 5 haftalik yazacagina 5 aylik yazmis sandim.5 aylik gebeligi hissetmemen imkansz

kızlar şimdi test doğrumu yanllısmı hatalımı ben napim ya testi tekrarlayım mı bu test pozitif değil demi bana onu söylesin biri kurban olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…